Pusat Perubatan Islam (MiNTa Tolong)

CG Sponsors




zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
Salam cgrian

saya di sini ingin mengadu....aduh

saya ingin membuka pusat perubatan islam

funder dah ada (angel investor)

masalahnya saya tidak pandai menulis satu RP
yang lengkap

sapa2 leh bagi idea???

klu korang ada contoh kertas kerja leh la pas kat den

dan saya berharap anda membantu saya
 
Sponsored Post

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
lagi satu saya nak tanya kertas kerja UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN selalunya average berapa helai ?????

dan apa aspek2 yang patut ada

sebab pusat perubatan yang nak di buka ni serperti darul syifa di perak

mcm mana step by step

anyone have idea?
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
bump bump bump
 

Putra_Quezee

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Feb 7, 2008
Messages
1,287
Reaction score
19
Points
25
oooo.... kertas keja pusat rawatan islam ni q tak ada.. kalau bab bela kambing ngan ayam kampung rasanya ada.. tu pun dalam komputer satu lagi...
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
oooo.... kertas keja pusat rawatan islam ni q tak ada.. kalau bab bela kambing ngan ayam kampung rasanya ada.. tu pun dalam komputer satu lagi...
owh....leh gak sebab nak tngk format kertas kerja je....
 

sconsult

CG Top Poster Club
Joined
Dec 10, 2007
Messages
22,646
Reaction score
655
Points
161
apa tujuan sebenar tt nak buka pusat perubatan ni?
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
apa tujuan sebenar tt nak buka pusat perubatan ni?
tujuan pembukaan untuk merawat masalah-masalah zahir dan batin seperti darul syifa dan qalbu salim lakukkan.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register