To Sell PUSAT LELONGAN LAPTOP & DESKTOP - New List (NEC Hybrid Desktop All in One)

CG Sponsors




RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
Senarai List PC / Desktop lelongan terbaru kilang

Desktop versi baru yg mesti anda miliki
Semuanya dalam satu - Hybrid Monitor+CPU


-Boleh Beli secara terus dengan harga yang di pamerkan
-atau membida dengan permulaan harga yg di tawarkan
-Perisian Windows Vista Original OEM(2 tahun)
-Warranty Hardware selama 2 bulan
- tambahan RM30 utk kos pos (amik sendiri bg diskaun rm30)


**Untuk makluman , barangan ini adalah utk jualan kepada staff sahaja.jadi tempoh warranty tidak sama seperti kedai
** Barang ini jugak tidak datang dalam kotak asal di sebabkan pihak kilang dh buka utk di jadikan sample produk kilang dan untuk test. Semuanya masih elok dan bukan secondhand


NEC Powermate P3000 (3 Unit)

Harga Market RM3+++
Harga Lelongan/Bidaan Bermula RM1900





Spec 1 :

Monitor 17.1"WXGA
AMD Turion™ 64 X2 processor TL-52(1.60GHz 2 X 512KB Cache)
RAM 512MB (So-DiMM)
HDD160GB
DVD Super Multi
WIFI/ LAN

Spec 2 :
Monitor 17.1"WXGA
AMD Turion™ 64 X2 processor TL-52(1.60GHz 2 X 512KB Cache)
RAM 512MB (SO-DiMM)
HDD 120GB
DVD SuperMulti
WIFI/ LAN

Detail spec sila rujuk NEC PowerMate P3000 Series

(Spec yg anda rujuk tidak menggambarkan sepenuhnya)
--------------------------------------------------------------
NEC PowerMate P5000 (2 Unit)

SOLD OUT

Harga Market RM3+++
Harga Lelongan/Bidaan Bermula RM2050







Spec 1 :

Monitor 15”WXGA
AMD Turion™ 64 X2 processor TL-58(1.90GHz 2 X 512KB Cache)
MEM1G (SO-DiMM)
HDD 160GB
DVD SuperMulti
WIFI/LAN

Spec 2 :

Monitor 17.1”WXGA
AMD Turion™ 64 X2 processor TL-58(1.90GHz 2 X 512KB Cache)
MEM1G (SO-DiMM)
HDD 160GB
DVD SuperMulti
WIFI/LAN

Detail spec sila rujuk NEC PowerMate P5000 Series

(Spec yg anda rujuk tidak menggambarkan sepenuhnya)
--------------------------------------------------------------
NEC PowerMate P4000 (1 unit)
SOLD OUT
Harga Market RM3+++
Harga Lelongan/Bidaan Bermula RM2350




SPEC:

Monitor 16 “WXGA
AMD Athlon™ 64 X2 Processor QL-60 (1.9GHz, 1M Cache)
RAM 1G So-DIMM
HDD 120GB
DVD SuperMulti
Wifi/LAN

Detail spec sila rujuk NEC PowerMate P4000 Series

(Spec yg anda rujuk tidak menggambarkan sepenuhnya)
--------------------------------------------------------------
NEC POWERMATE P6000 (1 Unit)

Harga Market RM5+++
Harga Lelongan/Bidaan Bermula RM2850





SPEC:

Monitor 19” WXGA
Intel® Core™2 Duo Processor E7200
(2.53GHz, 3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
MEM 1G SO-DIMM
HDD500G
DVD-SM
WIFI/LAN

Detail spec sila rujuk NEC PowerMate P6000 Series

(Spec yg anda rujuk tidak menggambarkan sepenuhnya)
Bagi mereka yang berminat sila PM saya
atau membuat posting di sini

Belian adalah secara terus atau bermula dengan Bidaan
Harap Maklum


***Untuk Makluman - PC All in One ini adalah jualan utk staff dan jaminan tidak sama dengan kedai
 
Last edited:
Sponsored Post

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
up sket pada sapa berminat
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
segala pertanyaan serta kemusykilan anda sila tinggalkan di ruang ini
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
VERSA S1200 1 unit sold Out
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
diskaun RM70 untuk warga CG yg berada di ALOR SETAR dan sekitar nya yg berhampiran
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
model core2duo tu 1500 dpt tak...hehe..pakai grafik kad ape ekh? tukar window xp blh?
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
model core2duo tu 1500 dpt tak...hehe..pakai grafik kad ape ekh? tukar window xp blh?
rege diskaun dlm bawah 100 je
lebih dari tu xleh
nnt kos nk waranty lagi, semua tu kena kire:D:D:D

grafik kad die pakai Intel Grafik Super Shine View
xleh tukar xp, sbb driver x masuk
ni spec utk vista shj

vista pun k dh skang ni
sbb pakai installer kilang
built software dlm HDD
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
aisehmen, xdak disc. utk warga lembah klang ka?:)
boleh aje nk discoun
tapi masalahnya penghantaran la
nk pos makan modal jugak tu:D:D:D

kalau minat leh bincang lg
 

RizMa

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
4,475
Reaction score
112
Points
38
kalau ada yg berminat dgn laptop ni, sila SMS or PM ye
nnt saya update utk anda
 
Sponsored Post
Top
Log in Register