To Sell Pure Pearl Powder aka Serbuk Mutiara Asli jual dengan harga murah dan berkualiti

CG Sponsors




ina_na

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2013
Messages
394
Reaction score
4
Points
20
Assalamualaikum n salam sejahtera...

* Nak Cantik tapi bajet suntuk
* Nak kulit putih bersih
* Lelaki perempuan dari remaja ke warga emas boleh minum
* Tiada masalah untuk pesakit kencing manis dan darah tinggi untuk mengambil nya
* boleh di campur dengan putih telur dan dipakai sebagai masker dan anda akan merasa hasil yg menakjubkan..

Manfaat Kebaikan Serbuk Mutiara Asli

1- Anti-kedutan
2- Membuang ulser kulit, melasme (yang menyebabkan freckles, bintik umur, dan tompok gelap pada kulit),dan tompok matahari
3- Menyembuhkan ruam dan bisul
4- Menyuburkan kulit dan menjadikannya licin, halus, anjal, sihat dan semula jadi yang indah.
5- Mencerahkan kulit.
6- Perlindungan matahari. (Mengandungi pelindung Matahari Asli.)
7- Menggalakkan kulit yang berseri dan lebih muda yang berpanjangan dan menyegarkan, pertumbuhan kulit yang baru dan menghasilkan kolagen pemulihan, serta meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.
8- Menguatkan folikal rambut
9- Meningkatkan daya ingatan.
10- Mengawal sistem imun.
11- Menenangkan & Menguatkan jantung yang melegakan tekanan dan kebimbangan dan menggalakkan jantung tetap irama yang membantu dalam pemulihan penyakit jantung.
12- Mengurangkan rasa takut, memudahkan kekecewaan dan kemarahan
13- Memudahkan tidur.
14- Merangsang peredaran darah
15- Menggalakkan tahap kolesterol yang sihat
16- Menguatkan tulang, merangsang pertumbuhan tulang baru dan meningkatkan kepadatan tulang.
17- Mempercepatkan penyembuhan trauma, fasciitis, gastrik dan ulser duodenum dan menghentikan pendarahan.
18- Menentang penuaan, kanser dan kesan-kesan bahaya sinaran.
19- Meningkatkan penglihatan.
20- Melapangkan saraf, membuang kahak, berhenti cirit-birit, demam dan keruh spermatorrhea, dan membuang bahan-bahan toksik dari badan.
21- Menggalakkan pembangunan otot.
22- Memutihkan gigi dan memperbaiki noticably surut gusi.
23- Menghilangkan keadaan kulit yang tidak diingini seperti kulit pudar, blotches merah, jerawat, zits dan jerawat, tompok kering, rosacea, garis-garis halus dan kedutan, mengecilkan liang pori-pori
24- menghapuskan jerawat dalam masa 1 minggu atau kurang

Harga yg ditawarkan amat murah dan berbaloi dengan kuantiti dan kualiti pearl powder itu sendiri..

a. 5g rm10+rm6(pos laju)=rm11

b. 10g rm20+rm6(pos laju)= rm26

c. 20g rm40+rm6(pos laju)=rm46

d. 30g rm60+rm6(pos laju) =rm66

e. 50g rm100+rm6 (pos laju) =Rm106
 
Sponsored Post

ina_na

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2013
Messages
394
Reaction score
4
Points
20
Assalamualaikum semua..

Ada kawan dah try makan beberapa hari dan dah rasa perubahan..nak tepek pic tak reti..mari la kita bersama2 merasai perubahan..menjimatkan dan amat berkesan...nak cantik putih dengan berjimat serta boleh dimakan seisi keluarga

berminat boleh watsap ke no 0122464678 harga kasih sayang diberikan
 
Last edited:

airaura88

Active Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
1,071
Reaction score
4
Points
35
Assalamualaikum semua..

Ada kawan dah try makan beberapa hari dan dah rasa perubahan..nak tepek pic tak reti..mari la kita bersama2 merasai perubahan..menjimatkan dan amat berkesan...nak cantik putih dengan berjimat serta boleh dimakan seisi keluarga

berminat boleh watsap ke no 0122464678 harga kasih sayang diberikan
Mcmana cara pengunaannya ni?
 

ina_na

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2013
Messages
394
Reaction score
4
Points
20
Mcmana cara pengunaannya ni?
boleh dicampur ke dlm air kosong atau jus buah2an..sebelum sarapan atau sebelum tido..n boleh campur dalam krim siang,krim malam n losye...n boleh jugak campur dlm putih telur tuk buat masker..kalo nak ilangkan white head n black head putih telur yg bercampur masker tu celupkan gan kapas muka dan pakai kat muka sampai kering..dah kering cabut..
 

redx

Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
1,296
Reaction score
80
Points
40
Serbuk mutiara ni mmg dihancurkan ke, atau luaran mutiara je dikikis?
 

redx

Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 13, 2007
Messages
1,296
Reaction score
80
Points
40
memang dah hancur...kalo nak minum just campur dgn air..n kacau...
Oh, sorry, den maksudkan bahan ni dari permukaaN luar mutiara or dalam. Sama harga ngan kedai seng sei
 

ina_na

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2013
Messages
394
Reaction score
4
Points
20
Oh, sorry, den maksudkan bahan ni dari permukaaN luar mutiara or dalam. Sama harga ngan kedai seng sei[/QUOTE

kawan yg saya beli nie kata dr negara china kerana dr negara china dan jepun bergred baik...tp disebabkan nilai mata wang..so tak termampu nak ambik yg dr jepun...

harga sama dengan kedai seng sei tp kuantiti dr kedai sengsei tak sama..sebelum nie saya beli kat kedai seng sei satu sudu kecil rm5, dua sudu rm10..tp nie 5g rm10 + rm6(pos laju)...mmg banyak berganda....
 

ina_na

Fun Poster
Joined
Mar 21, 2013
Messages
394
Reaction score
4
Points
20
Assalamualaikum dan selamat pagi

up untuk hari nie...ada sesiapa berminat...boleh pm harga begitu murah dan berbaloi2...tak percaya boleh menilai sendiri
 
Sponsored Post
Top
Log in Register