Pukul enggan bayar parkir

CG Sponsors




TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,704
Reaction score
21,089
Points
1,671
http://www.youtube.com/watch?v=dgoxc2BBbtE


Kuala Lumpur: Satu rakaman video menunjukkan sepasang pelancong bergaduh dengan sekumpulan penjaga tempat letak kereta valet di sebuah pasar raya di Jalan Klang Lama, di sini, tersebar secara meluas di laman web semalam.

Dalam rakaman video amatur menggunakan telefon bimbit selama satu minit 52 saat itu, dua pelancong lelaki dan juga perempuan terbabit berbalas tumbukan dengan sekumpulan lebih 10 pekerja valet berkenaan dipercayai berpunca daripada keengganan pelancong itu membayar parkir.


Menurut sumber, dalam kejadian kira-kira jam 2 pagi itu, kedua-dua pelancong terbabit baru saja selesai berhibur di pusat hiburan yang terletak di dalam pasar raya berkenaan dan mahu mengambil kereta.

“Bagaimanapun pasangan itu dikatakan bertindak kasar terhadap pekerja valet yang berada di situ kerana tidak berpuas hati dengan kadar bayaran sebanyak RM10 yang dikenakan.


“Pada mulanya pekerja yang lain cuba menenangkan kedua pelancong terbabit, tetapi mereka bertindak semakin agresif sehingga pekerja-pekerja itu mula membalas pukulan berkenaan,” katanya.


Sementara itu, Ketua Polis Daerah Brickfields, Asisten Komisioner Muhammad Az Lee Abdullah ketika dihubungi mengesahkan kejadian yang berlaku Jumaat lalu di perkarangan tempat letak kereta valet pasar raya itu.

http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/2013041504093920130415040939/Article/index_html
 
Sponsored Post

demise_u

Super Active Member
Joined
May 11, 2008
Messages
6,049
Reaction score
101
Points
73
bayar je la. kereta mahal2 boleh beli
 

zakir

Active Member
Joined
Aug 17, 2010
Messages
1,595
Reaction score
3
Points
25
ceh....10 hinggit jer pun, keta besaq kedabak, kedekut punya mat salleh..
 

sunnyfx

Super Active Member
Joined
Jan 6, 2008
Messages
7,802
Reaction score
73
Points
70
Kepala dah mabuk....area Jalan Klang Lama atau Kuchai Lama ni banyak PUB....selalu gaduh...bawak kereta patut reverse tapi die kedepan pun ada...:))
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,704
Reaction score
21,089
Points
1,671
mabuk punye pasal la ni
 

saxsor

Super Active Member
Joined
May 25, 2009
Messages
8,464
Reaction score
34
Points
70
taik idung masin...
 

benartzam

Active+ Member
Joined
May 22, 2012
Messages
3,054
Reaction score
29
Points
30
Oh ni ada kat section seram td. tp kat situ cam lain pulak cerita dia. ahaha
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
185
Points
528
kedekut nak mampos...keta mahal bayo parking pon kedekut
 

antagenaiz

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
6,433
Reaction score
75
Points
70
pelancong mana??kat klang nih setau wa byak pelancong indon,bangla,nepal n vietnam jek..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register