BTC USD 57,461.1 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

puji Alonso

Status
Not open for further replies.

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
LONDON – Pemandu McLaren, Lewis Hamilton memuji bekas rakan sepasukan dan seterunya, Fernando Alonso yang sanggup mengetepikan persengketaan untuk mengucapkan tahniah kepadanya selepas muncul juara Formula Satu termuda dalam sejarah.

Hamilton memberitahu pemberita pada majlis tahunan Mercedes Stars and Cars di Stuttgart bahawa pemandu Sepanyol itu datang melawatnya di garaj McLaren selepas tamat perlumbaan di Brazil, minggu lalu.

Alonso yang bergaduh dengan pengurusan McLaren dan Hamilton pada 2007 sebelum kembali ke pangkuan Renault pernah berkata, dia lebih rela menyertai pasukan lain daripada memenangi gelaran bersama McLaren.

Persengketaan Alonso-Hamilton dan McLaren itu turut mendorong peminat mewujudkan laman web anti-Hamilton yang antara lain lebih berbau perkauman.

Bagaimanapun, Hamilton mengetepikan segala kebencian untuk muncul juara Formula Satu termuda pada usia 23 tahun dengan menewaskan pemandu Ferrari, Felipe Massa menerusi satu mata.

:D:D:D:D:D:D
 
Sponsored Post

aHmadDaniEL

Banned
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
ingat alonso mana....:))

aku nk puji admin ah sbb bagi cuti kat alonso..:))
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
Alonso tuh mmg x suka kat hamilton pun...tp respect kat dia sbb leh gak ucap congratulation kat hamilton tuh...

ler dia menang pun beza 1 mata je tau...

hehehehe...luv to see F1...next yer nak gi sepang gi...
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Aku ingat alonso member CG tadi... :eek:
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
alonso ada ker ari nih...kembanglah idung alonso tu hahahahahha
 

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
hehhehe..
aku ingtakan Alonso CG.. :D :D
 

vedder9

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2006
Messages
15,350
Reaction score
123
Points
123
Alonso CG gi mane eh..??
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
alonso ada ker ari nih...kembanglah idung alonso tu hahahahahha

Ader....kalau sebut nama dier...dia mesti buka kan3x..
hahahaha:)):)):))
Bila dah leh chat tuh, jadilah budak baik ukie...jgn nak naik bulu gi...ada paham!!!:eek:
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
alonso bercuti ker...
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register