Publisher Clickbank dicari!!!!

CG Sponsors




mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Salam.
Aku buka thread ni bertujuan untuk cari publisher clickbank dikalangan geng CG untuk bekerjasama dgn aku.
Aku memerlukan produk untuk dimasukkan ke dlm web affiliate clickbank aku.

Untuk frontpage
-aku memerlukan 10 jenis produk.
-harga terpulang
-link pd id clickbank affiliate (100% komisyen akan diperolehi oleh affiliate jika ade belian)
-charge rm50 utk 1 produk, sekali bayar je.

Untuk produk wajib beli
-aku memerlukan 3 produk..
-harga utk 3 produk, maksima RM150
-produk yg bermutu atau lain dari yg lain.
-charge? free jek.. :p


Publisher yg berminat utk kerjasama, sila reply utk deal kerjasama.

TQ

ps: support bis org kita.. :">:">
 
Last edited:
Sponsored Post

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
bro
nanti aku tanya kawan aku kalau dia berminat ok..
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Ok ty bro.. :):)
Ni peluang dia utk upkan sales produk dia..
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Xde ke kwn2 CG ni publisher clickbank??

Up sikit...

ps: aku betol2 prefer produk org kita dr produk org luar..
sesama kita win win situation tu ade :):):)
 

khareen

Active Member
Joined
Mar 25, 2008
Messages
1,792
Reaction score
3
Points
25
nak produk camana yg sesuai....nak buku ebook aje ke...
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
aku nak carik publisher yg dah ade jual produk dia kat clickbank..
Kalo blh, produk tu biar murah dan bermutu. Apa jenis produk xpe..

biaser publisher clickbank jual ebook jek..
:D:D
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
makin mendapat tempat CB ni..... :)
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
makin mendapat tempat CB ni..... :)
Alhamdulillah tok, peluang rezeki tu sentiase terbuke luas..
Cuma kite je kekadang tu alpa, dan leka...
Antara rajin atau tidak, antara usaha atau tidak... :)
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
aku rasa mawardee dah ada produknya di CB...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register