public mutual unit trust consultan (penang)

CG Sponsors




[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
kwsp memberikan anda sekitar 4% setahun berbanding unit trust yg boleh mencecah 20% setahun.

kini kerajaan membenarkan anda mengeluarkan sedikit caruman untuk melabur dalam unit trust. jadi apa pilihan anda?


jika ingin melabur atau ingin penerangan yang lebih lanjut sila hubungi saya.

0174744220 (azlan)
 
Last edited:
Sponsored Post

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
rasanya tak perlulah buka thread baru lagi utk tujuan ini..cukuplah dgn thread yg sedia ada ini sahaja. :)
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
untuk penduduk penang yg rasa nak tau pasal unit trust nih sms k... 0194080862
 
Last edited:

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
ekonomi naik turun
skarang dah nampak ok skit
harga tgh murah
mari kita melabur utk masa depan....
 

baein

Fun Poster
Joined
Jun 18, 2007
Messages
813
Reaction score
1
Points
15
nanti pakat duk buka thread baru habis semak plak kat carigold nie.. atau bahasa komputer org panggil spam thread.. mcm tu kot bunyinya.. ala stick kat thread yg dah ada pun belambak.. tu pun tak larat nak post dah.. jangan marah aaaa...
 

hazri99

Active Member
Joined
Nov 30, 2007
Messages
1,576
Reaction score
2
Points
25
ni sempena Pm bukak cawangan baru kat bukit mertajam nih.. kekekeke..
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
ecik alif.hng sila check email anda
inyaallah kita jumpa nanti
tq
 

hgt422007

Active Member
Joined
Feb 28, 2008
Messages
1,364
Reaction score
155
Points
33
1. azlan awak orang pp belah mana

2. jadi public mutual nak buka cawangan baru di bukit mertajam
tarikh bila?:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register