BTC USD 41,623.3 Gold USD 1,735.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Public Mutual Berhad - PublicMutual.com.my

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,167
Reaction score
262
Points
91
Still kekal dengan Public Mutual..since 2009.
PIDF dan PIEF....guna EPF melalui agent.
Both return dlm 25%....tp sayang masa drop lastyear tk dpt topupp..harapkan agent, agent plak slow..terlepas peluang untuk average down...
tp setahun lps drop lastyear, performance UT bergerak lebih pantas dari benchmark..

tp tahun ni aku dah start invest sendiri guna I Invest...dan firstime aku tukar fund lain.
saja untuk comparison..
 
Sponsored Post

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,167
Reaction score
262
Points
91
sekarang ni ramai suruh invest dalam fund global..apa pendapat tuan?
saya newbie lagi

fund yang dalam pemerhatian
1. public islamic global equity
2. public islamic US equity
3. public islamic e pioneer enterprise
4. public islamic alpha 40

apa pendapat tuan?
If EPF allowed untuk fund2 tersebut, saya dh pasti subscribe...
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
22,997
Reaction score
3,415
Points
201
mcm mana nak jual balik yg kita beli fund melalui kwsp....lepas tu nak labur lain....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register