Public Mutual Berhad - PublicMutual.com.my

Recommended Brokers


Latest Threads

mr. Ceo

Fun Poster
Joined
Feb 28, 2018
Messages
174
Reaction score
7
Points
15
PAIF PIALEF ok tak sekarang ni? apa pendapat TT?
 
Sponsored Post

kez

Active+ Member
Joined
Mar 16, 2008
Messages
3,262
Reaction score
23
Points
25
PAIF PIALEF ok tak sekarang ni? apa pendapat TT?
pendapat saya,

dari 1 Jan 2017 hingga November 2017. return paif dan pialef lebih dari 20%.
dec 2017 - mac 2018.. price drop lebih kurang 5%.
price dah 2 bulan stagnant.. nampak mcm nak rebound tp masih takut2 :D

memandangkan trump dah declare tariff steel baru2 ni..
ramai yg risau terjadi trade war.
market dijangka akan tertumpu ke china..
so, buat masa ni saya tak advice client untuk invest dlm fund yg ada steel-related stock atau US fund.
beralih arah ke china.. :)
*paif dan pialef invest lebih 25% ke china.


just my 2 cents
 

Ewawa123

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2012
Messages
213
Reaction score
2
Points
15
Sy agen Public Mutual. Ingin buat perlabuhan. hubung segera 0163038820
 

nimbus

Freshie
Joined
Jun 27, 2018
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Nak tanya sikit, Sya bukan agen, adala beberapa fund yg telah saya beli melalui agen(kwsp) tapi x pernah ambil tahu. Tengok statement pun blur2x..Selain menerima statement, boleh ke klu kita check sendiri online? Mcmmana nak check? Tq.
 

waepy

Active+ Member
Joined
Sep 9, 2011
Messages
4,616
Reaction score
333
Points
51
Nak tanya sikit, Sya bukan agen, adala beberapa fund yg telah saya beli melalui agen(kwsp) tapi x pernah ambil tahu. Tengok statement pun blur2x..Selain menerima statement, boleh ke klu kita check sendiri online? Mcmmana nak check? Tq.
boleh daftar di publicmutualonline.com.my
 

4rx

Fun Poster
Joined
Dec 25, 2010
Messages
567
Reaction score
20
Points
15
Assalamualaikum Tuan :) Alhamdulillah, Public Mutual banyak shariah fund yang perform. Antaranya seperti Public Islamic Asia Dividend Fund dan Public Asia Ittikal Fund. Im looking forward to meet u untuk kita discuss further tentang fund fund dan benefits yang client perolehi by investing in Public Mutual. Just contact me at +60162034367 (Fadhilah)
Public Islamic Asia Dividend Fund agent aku start tahun lepas... dah hampir setaun... tadi cek... investment aku dah drop 33k :eek::(
 

waepy

Active+ Member
Joined
Sep 9, 2011
Messages
4,616
Reaction score
333
Points
51
Public Islamic Asia Dividend Fund agent aku start tahun lepas... dah hampir setaun... tadi cek... investment aku dah drop 33k :eek::(
semua tgh drop skrg, kesan drpd trade war antara china-usa...
 

pew853

Fun Poster
Joined
Aug 23, 2015
Messages
395
Reaction score
7
Points
20
now time to borong la...harga unit tgh jatuh kaw2...jom melabur...0125422992
 

SizouYaacob

Freshie
Joined
Feb 25, 2019
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Public Mutual Bhd emerged the biggest winner at The Edge-Thomson Reuters Lipper Fund Awards 2018 yesterday, winning the Best Overall Group (Provident), as well as 13 individual awards.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register