Public Mutual Berhad - PublicMutual.com.my

Recommended Brokers


Dann

Administrator
Staff member
Joined
Nov 19, 2005
Messages
3,043
Reaction score
1,612
Points
101
Rasanya macam berminat nak tahu more details fasal Public Mutual ni. If anyone who have the knowledge about this type of Unit Trust, i need explanation on :-

  1. All Plans provided
  2. How to be an agent
  3. Some little comparison within Public Mutuals and the other types of Unit Trust in Malaysia

Thanks in advance.
 
Sponsored Post

klikduit

Freshie
Joined
Apr 17, 2007
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
Sesiap yang berminat untuk menjadi agen Public Mutual , bolehlah hubungi saya Radhuan di 012 3437610 ( SMS - masukan PMutual , Nama ).Appointment akan diberitahu sekiranya anda berminat menjana duit melalui Unit Trust.
 

jutaONEfami

Elite Member, Well-Known Member
Platinum Member
Joined
May 13, 2006
Messages
6,715
Reaction score
48
Points
70
Sesiap yang berminat untuk menjadi agen Public Mutual , bolehlah hubungi saya Radhuan di 012 3437610 ( SMS - masukan PMutual , Nama ).Appointment akan diberitahu sekiranya anda berminat menjana duit melalui Unit Trust.
isk ko ni org suruh berbincang pro n kontra bukan main promote jer..cuba ko cite serba sedikit kasi org semua faham:D
 

online_biz

Fun Poster
Joined
Mar 13, 2007
Messages
235
Reaction score
0
Points
10
apa citer

Boleh jelaskan ttng public mutual fund..mana tau nk juga invest.
 

orga21

Active Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
1,505
Reaction score
7
Points
25
Boleh jelaskan ttng public mutual fund..mana tau nk juga invest.
dia lebih kurang mcm ASB la..cuma dia murah sikit..ASB 1 unit RM1.00, tapi public mutual ni ada yang murah serendah 25 sen satu unit dan ada yang mahal hingga lebih dari RM1.00...tengok fund la ( nak detail tgk paper bahagian saham amanah..beratus2 fund ada) public mutual fund ni adalah yang terbaik la...

ada fund yang boleh pegi hingga 33% setahun tapi kena tgk la berapa harga seunit..kalau 40 sen seunit kirala berapa dividen dia boleh bagi...sebab tu kena ada volume unit kena besar..baru syok..jadi modal pun kena lah besar sikit..he he he...lagi satu bole switch mana2 tabung yang ada..bole buat duit bulan2 wo...

byk jugak la strategi nak buat duit dalam saham amanah ni
 

mie4900

Fun Poster
Joined
Jun 30, 2006
Messages
969
Reaction score
5
Points
15
Kalau siapa2 berminat nak join Public Mutual, cuba baca kat sini. Kalau nak check berapa peratus dpt. setahun boleh check kat sini.

Aku ada join Public Islamic Balance Fund bagus ni.. untuk pengetahuan Duit anak yatin yg. dipegang oleh mufti negeri perak pun, aku dengar dia join kat sini.. jadi tak perlu risau tentang kesahihannya, memang jelas halal.

satu lagi aku ada juga join Public Asia Ittikal Fund ini pun OK.

Kalau dah join kita boleh check interest bila2 masa aje melalui talian perkhidmatan 03-62795252.

Dulu2 org. berlumba2 masuk kat Koperasi Bank Rakyat.. tetapi sayang dah tutup, kerana quata yg. diperuntukkan oleh BNM dah penuh..jadi nilah choice terbaik selepas Bank Rakyat..
 

fareast262

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2007
Messages
4,010
Reaction score
7
Points
25
So kepada sesiapa yang berminat waima ingin tahu lebih detail pasal PublicMutual nih, ley la segera pm aku....


aku akan set appointment ngn korunks...

Program yang terbukti kukuh dan menjana wang anda..
regards,
faiz
 
Sponsored Post
Top
Log in Register