BTC USD 48,969.7 Gold USD 1,786.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Puaka Niyang Rapik - TV3 - Mulai 06 Nov 2008 - Episod Akhir 29 Jan 2009

Apakah pendapat anda tentang cerita ini?


  • Total voters
    0

tokmat™

CG Top Poster Club
Messages
33,932
Paid Membership
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
277
Points
136
Assalamualaikum...... :D:D

Malam ini bermulanya cerita seram baru di TV3, Puaka Niyang Rapik bagi menggantikan filem Kekasih Ku Seru...

Nampak macam seram lagi daripada Susuk, Saka & Kekasih Ku Seru...

Sama-sama kita nonton malam ini.... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Messages
25,324
Paid Membership
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,324
Reaction score
558
Points
176
harap2 lagi bagus dari kekasihku seru :)
 

EzY-eLoaD

Legendary Member
Messages
12,747
Paid Membership
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115
betul....aku dh beli sistem audio terbaik kt umah aku nie,,,tgk mak aku tkut x dgr sound effect die
 

ikscentre

Super Active Member
Messages
7,905
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
tgk gezet cam best jer.. layann.. :)
 

RMteam

Legendary Member
Messages
19,579
Paid Membership
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,579
Reaction score
88
Points
125
aku pun nak tengok jugak...
kita tunggu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register