PTK siri 3

CG Sponsors




tikusms

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
180
Reaction score
0
Points
10
salam semua ada sesiapa tahu tak apa2 pasal PTK siri 3..saya dah google kat internet tp tak dapat info lg..saya cuma nak tahu ptk 3 ni utk apa then dia kena amik exam mcm ptk 1 gak ker..confuse..THANKS!
 
Sponsored Post

mamasolehin

Fun Poster
Joined
May 5, 2008
Messages
328
Reaction score
1
Points
15
TT..gi ke portal JPA..http://www.kompetensi.jpa.gov.my/ptkonline/#..kat situ ada sukatan PTK3..

Secara ringkas, PTK3 ada kelas (belajar psl basic management tools ngan tajuk2 pengurusan yang lain) dan presentation (public speaking ngan pengucapan awam) kalu tak silap 8 minit bagi tiap2 presentation. Pastu ada group presentation..dalam 15 mins..Tajuk kalu 2 tahun dulu, memang urusetia akan kasi..skrg punya syllabus..kalu berubah tak tahulah camner..

Pastu perikse hari terakhir..akan evaluate pasal subjek2 yang dipelajari dalam kelas..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register