BTC USD 66,555.6 Gold USD 2,400.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PTC Terhebat- IsabelMarco, Bukti Bayaran Setiap Hari

mamza

Active Member
Messages
2,032
Joined
May 24, 2008
Messages
2,032
Reaction score
1
Points
30
PTC adalah Paid to Click Program. Ianya adalah termasuk program percuma di bawah kategori Get-To-Paid (GTP). banyak program seumpama ini di kategorikan sebagai SCAM kerana tidak membayar dan sebagainya. Atas sebab ini satu panduan khas didedahkan secara PERCUMA kepada sesipa yang berminat dan menyertai program ini.

Berikut adalah bukti bayaran... Kalau anda inginkan bukti yang lain, sila PM saya


30-payment.jpg


29-payment.jpg


28-payment.jpg


32-payment.jpg


Klik untuk mendaftar

Apa kelebihan mendaftar dengan saya
1) Anda akan mendapat Satu Panduan Terperinci dan Selok Belok Dunia PTC(Lebih 60 mukasurat dalam baghasa melayu) - teknik menegalpasti PTC tulen dan bagaimana membuat duit dengan PTC, dan bayak info lain yang amat manfaat untuk anda.

2) Anda akam mendapat latest info dan program PTC yang tulen yang telah otai2 dalam PTC join.


Daftar sekarang secara PERCUMA

PM saya berserta id anda selepas pendaftaran untuk mendapatkan Panduan PERcuma PTC Dalam bahasa Malaysia

Ha ni ada 1 lagi site yang OK untuk program PTC...

http://www.thinkbux.com/register.php?r=mamza
Buxout-Recommended

Sebenarnya masih ada tapi saya akan bagi nanti kpd yg dah register sahaja..


Jom sertai bagi memeriahkan suasana PTC....
 
Last edited:
Sponsored Post

Ramai yang membuat ribuan ringgit setiap bulan dengan PTC, dan ramai yang tak dapat duit akibat slah program..

Apa yang saya buat adalah, saya dapatkan nasihat dari otai-otai PTC dalam dan luar negara, atas recomendation diaorang, barulah saya join sesuatu program... lagi senang adalah, apa yang diaorang masuk, anda JOIN...jalan yang paling bijak...
 
Ramai yang bertanya, kenapa mereka bayar kita untuk klik iklan?

Sebenarnya syarikat PTC dibayar oleh pemilik web atau Affilite Marketer untuk membawa pengunjung ke web mereka. Tanpa pengunjung, tiada website yang dapat membuat duit, dan tiada guna web dibangunkan.

Seperti juga program Adsense dan Adwords daripada Google... konsepnya sama sahaja...
 
Apa yang perlu anda buat?

Anda hanuya perlu klik pada iklan yang diberikan. Kebiasaanya anda akan diberikan sebanyak minimum 5 ikaln setiap hari. Anda hanya perlu klik sahaja.

kan senang tu... bila dah sampai minimum payout, keluarkan lah duit tersebut ke akanun Paypal atau Alrtpay anda... so senang2 anda dapat duit...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register