Ptc paling meletup

CG Sponsors




asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
Sedikit info mengenai SteadyCashPTC

PTC $0.03 - $0.10 Per Click
Referral $0.001 - $0.004 per click

Gold membership hanya $3 sebulan dah boleh klik2x $0.10 - Ini y asby test join dapat $3.50 hari ni. terus cashout.


DAFTAR FREE jer 4-5 hari dah bley cashout.Min payout $2.00



KLIK BANNER UNTUK DAFTAR PERCUMA



esok nati aku tampal bukti aku dah cashout...Jom kita serbu sebelum adminnya kaya kita kaut dulu hasilnya

YANG INI PTC TERBARU BILA2 boleh CASHOUT..min cashout 0.00$..CEPAT KITA SERBU SEBELUM ADMIN UPDATE min payout
 
Last edited:
Sponsored Post

MrLey

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2010
Messages
3,292
Reaction score
68
Points
30
Boleh terangkan lebih lanjut?
 

MrLey

Active+ Member
Joined
Jan 1, 2010
Messages
3,292
Reaction score
68
Points
30
Den baru nak register dia kat dah register username rahmanbasri. Camno citer nih??
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
nampaknya dah ada orang reg menggunakan ip bro neh

biasanya 1 ip 1 user register...

aku dah cashout hari ni 3.50$


p/s:untuk upgrade sila tangguhkan dahulu sebab admin nampak nak scam...kalau boleh pm aku dulu yer...KLIK FREE DULU
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
Nampaknya admin dia kaya tapi berjaga2 kot dia nak;

Ni program dia yang lain












 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
Boleh terangkan lebih lanjut?
benda ni lepas reg kita login balik and view ads yantg dia bagi...

KLIK jer yang kaler biru tu semua..baisanya kena tunggu 20 saat sampai kluar nombor yang diorang suh klik...lepas tu close page klik yang lain plak..

Dia akan bayar iklan yang kita klik tu...

rujuk upgrade akaun untuk tengok spec dia min payout berapa...upgrade apa kelebihan dia
 

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
info terbaru.........buat masa ni ahli yang reg KLIK yang free dulu..jangan upgrade dulu try cashout..tunggu info semasa..

kalau boleh KLIK kul 2.00 petang masa tu masih banyak lagi iklan yang bley klik
 
Last edited:

asby

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 8, 2009
Messages
11,810
Reaction score
14
Points
120
bro ader banyak PTC boley kita exchange..hehhee
 
Sponsored Post
Top
Log in Register