psych - scammer psikik, detektif betul

CG Sponsors




lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,159
Reaction score
18
Points
35


1st aku tgk psych mmg layan giler sebab aku mmg minat cite detektif

skrang ni aku baru je katam season 1

sapa penah tgk :-?
 
Sponsored Post

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
my faveret TV Shows :)
 

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,159
Reaction score
18
Points
35
psych ni ada bape season eh?

korang slalu tgk katner
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
xde lak kat astro..nak kene sedut ke cite ni??
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
kat channel mnew citer nie or kna sedut menyedut?
 

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,159
Reaction score
18
Points
35
ada kat star world tapi lupe plak ari apa

aku pinjam dvd season 1 kat video ezy:)paid

nanti aku upload cite tu kat sini
 

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,810
Reaction score
114
Points
73
sblm ni ada kat starworld pukul 6 kot. tapi skang dah diganti dgn american idol. hampeh..
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
sblm ni ada kat starworld pukul 6 kot. tapi skang dah diganti dgn american idol. hampeh..
ha ah, tgk kat starworld :D

besh gak jd org camtu yek, sumer bender leh prasan.. guner common sense jer :))
 

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,159
Reaction score
18
Points
35
rasa dia bukan gune common sense tapi dia dapat kesan walau bende kecik tu

pastu putar belit jadikan psikik dia
 
Sponsored Post
Top
Log in Register