To Sell PSP untuk Dijual

CG Sponsors




klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
salam...

kat sini ak ada nak jual psp slim 2000 warna ice silver..
firmware 4.01m33-2.




psp ni boleh main downlad game...
bukan recon.. tk caya jumpa mase nak beli tgk sendiri..
cuma ada satu unit sahaja.. sapa cepat dia dapat...

harga rm 900
condition new...
---1 x usb cable...
---1 x charge battery..
---1 x battery....
---1 x memory card 4gb...
---1 x pouch psp.....

kalu nak nego boleh kasi rm 850(tkde memory card)..
condition new...
---1 x usb cable...
---1 x charge battery..
---1 x battery....
---1 x pouch psp.....

COD kat penang @ seberang jaya @ permatang pauh...

sbb nak jual.. ak beli kan tuk adik ak..tapii dia tk nak .. jadi dri ak simpan.. baik ak jual.. psp warna ice silver.. tapi kotak psp warna piano black.. siapa cepat dia dapat...

call / msg 017-7959146 (nazmi)
COD ari rabu minggu (17.12.2008) nie dan keatas.. sbb waktu je ak free..:)
 
Last edited:
Sponsored Post

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
barru ke 2ND NIE>..?
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
barru ke 2ND NIE>..?
benda nie baru... ak cuma nak COD kat penang je.. spe cepat dia dapt...ak ada tulis kenapa ak jual...ak tk prefer pos.. sbb harga mahal... nnti apa apa jadi susah.. jadi bar COD kat penang.. spe minat buleh tgk dlu condition nye.. mmg puas hati..

cuma ada satu unit sahaja... ice silver psp slim 2000
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
sbb nak jual.. ak beli kan tuk adik ak..tapii dia tk nak .. jadi dri ak simpan.. baik ak jual.. psp warna ice silver.. tapi kotak psp warna piano black.. siapa cepat dia dapat...
:-?:-?:-?

aku jadik adik ko ler...
:D:D:D
:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
66
Points
70
isk nape la adik ko tak nak
bagi kat aku je la
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
sbb nak jual.. ak beli kan tuk adik ak..tapii dia tk nak .. jadi dri ak simpan.. baik ak jual.. psp warna ice silver.. tapi kotak psp warna piano black.. siapa cepat dia dapat...
:-?:-?:-?

aku jadik adik ko ler...
:D:D:D
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

urm ko jadi adik ak leh je .. tk jadi masalah..
 

Antu-Jilat

Freshie
Joined
Dec 4, 2008
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
aku nyer psp lebih kurang cam ko nyer la.
cume aku nyer 2006.
erm..aku x pegi lg aloq star.nnt ade mase aku pegi la
 
Sponsored Post
Top
Log in Register