BTC USD 63,797.4 Gold USD 1,769.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

(Games) psp mp5 & psp2001-psp3000

liverpool

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Mar 5, 2009
Messages
9,711
Reaction score
272
Points
91
salam all,,, nak tanya perbezaan sony PSP mp5 dengan sony psp2000-psp3000,,sebab sony psp mp5 nie murah macam kat sinihttp://www.mudah.my/Psp+mp5-7276715.htm so selain harga apa beza dia yer..please,lama dah cari game ni.. adakah dia boleh main game yg di download macam psp2000 ke atas
 
Sponsored Post

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
mp5 murah sbb xleh main game PSP..mcm game biasa2 yang murah2 tu je
 

miecs

Super Active Member
Joined
Nov 12, 2009
Messages
5,487
Reaction score
355
Points
86
yg ni serupa mcm player mp4 china tu, just dia wat rekabentuk mcm psp, jgn terpedaya.
 

manmd

Super Active Member
Joined
Jul 24, 2007
Messages
8,595
Reaction score
22
Points
65
game psp tak boleh la nie,,yang game yang murah tu game yg macam mana ekk...bleh main game download ker?

game mcm zaman kecik2 dulu..yg pakai kad slot tebal tu..huhuhuh
 

kni

Legendary Member
Joined
Dec 14, 2007
Messages
10,394
Reaction score
161
Points
138
salam all,,, nak tanya perbezaan sony PSP mp5 dengan sony psp2000-psp3000,,sebab sony psp mp5 nie murah macam kat sinihttp://www.mudah.my/Psp+mp5-7276715.htm so selain harga apa beza dia yer..please,lama dah cari game ni.. adakah dia boleh main game yg di download macam psp2000 ke atas
psp mp5 tu tak pernah dgr plak...
mungkin bentuk jer cam PSP.


kalau bro memang nak layan PSP, cari ler ori PSP2K atau PSP3K. games pun byk. beza antara 2K & 3K tak byk mana pun. cuma 2k hardmod, boleh main games d/load sampai habis bateri. kalau 3k, hanya softmod, kalau main habis bateri, bro kena flash semula cfw utk enable d/load game.
 

syafeeq

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2010
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
sony psp ada 4 jenis je.

psp 1000 (phat) hardmodded.
psp 2000 (slim) hardmodded atau softmodded(ikot motherboard)
psp 3000 (brite)chickHEN softmodded
psp GO Half-byte loader (homebrew boleh,game download xleh)
 

liverpool

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Mar 5, 2009
Messages
9,711
Reaction score
272
Points
91
ok paham dah,,,,bosan nak tunggu2 bini kena review kat klinik leh main game..he3
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register