BTC USD 60,772.2 Gold USD 1,766.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Psp fat 1003 8gb 5.50gen-d3

LAKSAMANA HAIRUL

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2010
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
salam,

saya nak jual psp fat version yang siap memory 8gb.dah upgred 5.50gend-3.dah boleh main semua game download latest.kalau beli siap ada game FIFA11,wrestling dan need for speed shift...sms/call 0176185711 kalau berminat.cod area seremban dan senawang....harga rm550....:D
 
Sponsored Post

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
oo terlupa baca, nk tnya best ke psp ni? aku tak pernah main tp rasa mcm teringin nak main lak..
 

LAKSAMANA HAIRUL

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2010
Messages
135
Reaction score
0
Points
10
psp ni lagi ok dari yang psp3000 version sebab yang ni kalau bateri kong ke game takkan hilang...pastu semua game boleh main...cso/iso...
 

ajoi24

Active+ Member
Joined
Sep 25, 2009
Messages
3,195
Reaction score
4
Points
25
psp2000 pown leh off tanpa ilang game....yg psp1000 ni lamenyer....rase cam mahal la TT...huhuhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register