PS4 plant vs zombie garden warfare

Recommended Brokers


Sponsored Post

epozer

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 2, 2010
Messages
14,477
Reaction score
380
Points
131
beli pc power install steam... main pree... nk beli tunggu pormosi 90% or bundle
 

akusS

Active Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
1,449
Reaction score
45
Points
40
Tq tt, bru aku tau ps4 kene byr utk akaun ps+....ada gk tringin nk beli sblm ni tp dh tau cmni idak ler aku nk beli....
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,107
Reaction score
293
Points
131
Tq tt, bru aku tau ps4 kene byr utk akaun ps+....ada gk tringin nk beli sblm ni tp dh tau cmni idak ler aku nk beli....
aku pun baru tau,kalo x ade jgk cita2 nak beli,kalo dah mcm tu buang aje niat nak beli ps4 dah le mahal 2k lebih,baik beli pc harga 2k lebih dah dpt spek cun,instal steam ade byk game free,game murah pun byk ori lagi xyah nak susah instal lepas download automatik terus instal main
 

mattcutt

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
1,979
Reaction score
13
Points
25
Kalau nak main online kene subscribe ps plus tu ke ?
Ps4 rm 1600 vs brapa daaa kos pc nak main game macam gta 5
Pc kena upgrade selalu. Ps4 beli sekali boleh main sampai ps5 keluar

Ade tengok dalam youtube ade orong upgrade os ps3 ke ps4. So ps3 boleh main ps4 game.
 

imlo151

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2011
Messages
708
Reaction score
1
Points
10
tq boss kasi info...baru gak beli,share adik beradik.hahaha.baru ada 3 game naruto,dying light dgn killzone.sapa nk tuka/pinjam pm.hehehehe
 

copy left

CG Top Poster Club
Joined
Jun 25, 2008
Messages
26,107
Reaction score
293
Points
131
tq boss kasi info...baru gak beli,share adik beradik.hahaha.baru ada 3 game naruto,dying light dgn killzone.sapa nk tuka/pinjam pm.hehehehe
wahh ade game naruto.... nak join main skali bleh tak???
 

cikpyan

Active Member
Joined
Sep 16, 2007
Messages
2,256
Reaction score
31
Points
35
Nasib baek TT gi tau ... mmg saje jer suh kite lanje lebihhh
mekacih TT
 
Sponsored Post
Top
Log in Register