Ps3

CG Sponsors




duan2278

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
230
Reaction score
0
Points
10
sape ant korang yg penah pakai PS3?
apa komen korang?
 
Sponsored Post

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
x gne ps3...tp ape yg aku leh cakap sgt2 ler banyak duit yg nak kuar klu gne ps3 ni...baik main 360 hehe

tp graphic n sound gempak kaw gan xklusif game byk yg best la
 

Diablo kartel

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2008
Messages
506
Reaction score
2
Points
15
x gne ps3...tp ape yg aku leh cakap sgt2 ler banyak duit yg nak kuar klu gne ps3 ni...baik main 360 hehe

tp graphic n sound gempak kaw gan xklusif game byk yg best la
xbox 360 cepat rosak n takleh main lame..x tahan panas.. x caye gi tanye kedai yg jual game.. better ps3..
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
xbox 360 cepat rosak n takleh main lame..x tahan panas.. x caye gi tanye kedai yg jual game.. better ps3..
2 aku taw...xleh main lama sbb leh kne 3rod...tp xkannak main 24 jam...g pn ade cooler fan tok 360...ltk kipas dkt2 console 2 pon bley...:D
 

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
x penah pakai...
tp kalo nak suruh pilih ps3 atau xbox360,
lg best ps3 walaupun x penah rasa dan x mampu nak beli nye..:Dhehe
 

Kehidupan

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jan 11, 2008
Messages
25,111
Reaction score
217
Points
123
x gne ps3...tp ape yg aku leh cakap sgt2 ler banyak duit yg nak kuar klu gne ps3 ni...baik main 360 hehe

tp graphic n sound gempak kaw gan xklusif game byk yg best la
nape bnyk kuar duit yerk kalau guna PS3.....?:">:">
 

Diablo kartel

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2008
Messages
506
Reaction score
2
Points
15
ps3 ko buleh surf intenet.. ade wifi.. bole layan bluray dvd.. hard disk bole topap..dan macam2 lagik.. tapi game jek mahal.. nak murah2 munye game masuk lelong.com..xbox tak bley maaa..yg ade kipas tu aku tanye mamat kedai tu die kate pon xbley bla gak.. pasal sesor xbox ni cpt sensitif.. main 3-4 jam stop..
 

abuyon

Junior Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
71
Reaction score
1
Points
11
pirate punya dah tak lama lagi akan ada kat market..ni info dari bebudak kat lowyat la..tp aku selalu trade in je..setakat ni aku baru beli 1 cd ori...2 ratus lebih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register