To Sell PS2 slim used (SOLD)

CG Sponsors




c3kgo

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,007
Reaction score
1
Points
25
Sekali lagi org cancel...ni aku nak yg betul2 deal pnye


sume barang cam dalam gambar dapat termasuk 8mb memory card ngn kipas kecik...sume barang adalah ori...cd game ada dalam 30(ade yg xle men..besa la tu)

aku cod area muar dan terdekat sahaja...malam ni nak ke putrajaya sampai sok...jadi sapa yg nak berdekatan putrajaya malam ni leh deal...

harga aku letak rm250...murah dah dan lengkap serba serbi...
 
Last edited:
Sponsored Post

c3kgo

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,007
Reaction score
1
Points
25
Sekali lagi org cancel...ni aku nak yg betul2 deal pnye


sume barang cam dalam gambar dapat termasuk 8mb memory card ngn kipas kecik...sume barang adalah ori...cd game ada dalam 30(ade yg xle men..besa la tu)

aku cod area muar dan terdekat sahaja...malam ni nak ke putrajaya sampai sok...jadi sapa yg nak berdekatan putrajaya malam ni leh deal...

harga aku letak rm250...murah dah dan lengkap serba serbi...

bump skali untuk sesapa yg nak...cod area putrajaya ari sok saja...cod area muo dan sekitar
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
la....ni dah masuk kali ke3 dah nieh....god luck TT..barang baik harga cun...
 

rimau_belang

Active Member
Joined
Oct 7, 2009
Messages
1,293
Reaction score
4
Points
25
BRO leh tawar lagi ke tak nie? RM 200 boleh???
joystick still ok ke? nanti dah beli nak kena beli joystick lagi

tahun bila beli nie??selalu maen la ni??

aku area sg besi.....
 

c3kgo

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,007
Reaction score
1
Points
25
BRO leh tawar lagi ke tak nie? RM 200 boleh???
joystick still ok ke? nanti dah beli nak kena beli joystick lagi

tahun bila beli nie??selalu maen la ni??

aku area sg besi.....
joystik sume ok lagi...aku baru beli ori...ni ps2 taun 2006 tp condition good..area sg. besi cam xreti jek aku...aku bkn org keyell pon...kalo putrajaya tau la jalan
 

rimau_belang

Active Member
Joined
Oct 7, 2009
Messages
1,293
Reaction score
4
Points
25
best price bro??? RM200 hehehe:D

putrajaya area mane? aku berminat gak...duk kat bilik boring...ingat nak carik ps3 dah kelmarin huhuhuu

tak pe..aku pun bukan orang KL tapi aku boleh carik tempat bro kat GPS, beli dgn bro raikko5 nie.....gps nie beli MEMANG BERBALOI-BALOI!:)cgrock:)paid
 

rimau_belang

Active Member
Joined
Oct 7, 2009
Messages
1,293
Reaction score
4
Points
25
kalau ok...dengan cergas den start kete g putrajaya heheehhe serius nie:)paid:)cgrock
 

c3kgo

Active Member
Joined
Sep 17, 2008
Messages
1,007
Reaction score
1
Points
25
best price bro??? RM200 hehehe:D

putrajaya area mane? aku berminat gak...duk kat bilik boring...ingat nak carik ps3 dah kelmarin huhuhuu

tak pe..aku pun bukan orang KL tapi aku boleh carik tempat bro kat GPS, beli dgn bro raikko5 nie.....gps nie beli MEMANG BERBALOI-BALOI!:)cgrock:)paid
rasa 250 dah macam best price bro...barang sume lengkap siap game lg...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register