(Q & A) PS Vita,PSP Go Atau Switch?

Recommended Brokers


sirzack28

Freshie
Joined
Jul 30, 2017
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Salam Guys....Nak minta pendapat.Mana konsol yang sesuai aku beli sebab aku ni jenis travel.Aku fikir nak beli konsol yang boleh bawa merata dan best untuk dimain.Antara PS vita,PSP GO dan Switch......
 
Sponsored Post

Faizudin

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2011
Messages
6,781
Reaction score
1,082
Points
141
PS Vita,PSP Go nie dah lapuk. Baik Ambik switch.
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,469
Reaction score
313
Points
141
Ps vita sbb game byk... Ada kedai Jual game seken murah2... Kat Mudah pon byk org jual
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
40,240
Reaction score
858
Points
161
aku pun nk cr yg 2nd... wat hilang bosan.. sbb x suke men game pkai hp.. semak.. ps vita 2nd agak2 bp leh dpt ek..
 

amieshoro

Active Member
Joined
Mar 21, 2009
Messages
2,480
Reaction score
63
Points
30
ada tak PSP 2nd dalam RM100?
teringin nak ada PSP...
nak main game fighting mcm KOF or takken ...

tgk kat lazada RM200 lebih 2nd..

sebenarnya aku x paham pasal PSP?
kenapa ada PSP1000, PSP GO, PSP3000, PSPvista...
semua tue PSP yg sama ke? bole main game yg sama atau lain2 game?
 

Farique

Freshie
Joined
Oct 29, 2018
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
ada tak PSP 2nd dalam RM100?
teringin nak ada PSP...
nak main game fighting mcm KOF or takken ...

tgk kat lazada RM200 lebih 2nd..

sebenarnya aku x paham pasal PSP?
kenapa ada PSP1000, PSP GO, PSP3000, PSPvista...
semua tue PSP yg sama ke? bole main game yg sama atau lain2 game?
better amik switch bro, graphic lebih power. travel boleh main kat tv rumah boleh..
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,044
Reaction score
636
Points
191
better amik switch bro, graphic lebih power. travel boleh main kat tv rumah boleh..
grafik mmg power tp kad game mahal2. mcm ps4 jugak :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register