BTC USD 23,840.3 Gold USD 1,773.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Prudential : Pru Lady (Insurance Khas Untuk Wanita)

azizriadi

Active+ Member
Messages
4,117
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Salam,

Sejak kebelakangan nie saya tengok ada banyak post2 yang bertanyakan insurance khas untuk wanita yang cover penyakit2 kritikal wanita, komplikasi kehamilan, hadiah saguhati sekiranya melahirkan anak dan sebagainya...

So, saya ingin share info mengenai Pelan Pru Lady daripada Prudential Assurance Malaysia Berhad.

Berikut adalah brochure dan jadual manfaat yang diberikan. Sekiranya terdapat sebarang pertanyaan boleh reply dalam thread ini.

Sekian...

PruLadyPg1.jpg


Ini Jadual Manfaat

PruLady.jpg


Kalau nak tau lebih lanjut mcm mana pasal pelan nie, Boleh contact saya di 019-323 2121 (Aziz) atau email [email protected]

OK, ini pulak kadar premium.

PruladyYearlyPremium.jpg


Yang paling istimewa mengenai plan ini. SEMUA SIMPANAN ANDA AKAN DIPULANGKAN 100% APABILA CAPAI TEMPOH MATANG di tolak dengan jumlah claim yang telah dibuat.

Kalau jumlah claim kurang daripada jumlah caruman, baki caruman akan dikembalikan. Tapi, kalau jumlah claim melebihi jumlah caruman, client tak perlu membayar caruman tambahan....bagus tak?...Simpan duit ni...bukan spend duit...jom...nak amik plan ni...Contact saya : 019-323 2121 (Aziz Riadi) ..ada hadiah istimewa utk client yang bayar setahun terus....
 
Last edited:
Sponsored Post

fdhm2u

Active Member
Messages
2,058
Joined
Jul 15, 2007
Messages
2,058
Reaction score
1
Points
25
Pelan yang Unik Untuk Keperluan Wanita yang Unik
 

fdhm2u

Active Member
Messages
2,058
Joined
Jul 15, 2007
Messages
2,058
Reaction score
1
Points
25
Bro, tolong buatkan TABLE perbezaan antara Pru dan TI punya lady produk, TQ

Maaf, aku tak pernah promote or buat presentation dgn membezakan produk aku dgn org lain. Aku just cerita apa yg aku boleh bagi dan kebaikan yg ada pada plan aku.

Nak tahu apa sebabnya?

sebab, sebelum aku join industri nih, aku selalu jumpa agent yg suka cerita produk org lain. Company A macam ni lah, company B cam ni lah..bila tanya product sendiri, ntah hapa-hapa ceritanya...lansung aku tak sign up ngan agent2 tu...

Maaf sekali lagi..kalau nak tgk gak beza aku rasa kat thread sebelah ada cerita pasal TI punya lady product. Baca kat sana. Untuk pru lady baca kat thread yg bro Aziz buka nih...then masing2 boleh decide..plan apa yg terbaik untuk diri dan keluarga.

Maaf sekali lagi...

ps: Bro Aziz, sorry..cam off topic lak..
so, back to the topic..share bout Prulady plan.
 

cput

Super Active Member
Messages
6,549
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
memang tgh cari neh..

table pembayaran takleh tepek sekali ke?
 

saigonz

Active+ Member
Messages
2,562
Joined
Nov 12, 2007
Messages
2,562
Reaction score
46
Points
30
boleh detailkan bayaran bulanan utk setiap plan?
 

azizriadi

Active+ Member
Messages
4,117
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Maaf, aku tak pernah promote or buat presentation dgn membezakan produk aku dgn org lain. Aku just cerita apa yg aku boleh bagi dan kebaikan yg ada pada plan aku.

Nak tahu apa sebabnya?

sebab, sebelum aku join industri nih, aku selalu jumpa agent yg suka cerita produk org lain. Company A macam ni lah, company B cam ni lah..bila tanya product sendiri, ntah hapa-hapa ceritanya...lansung aku tak sign up ngan agent2 tu...

Maaf sekali lagi..kalau nak tgk gak beza aku rasa kat thread sebelah ada cerita pasal TI punya lady product. Baca kat sana. Untuk pru lady baca kat thread yg bro Aziz buka nih...then masing2 boleh decide..plan apa yg terbaik untuk diri dan keluarga.

Maaf sekali lagi...

ps: Bro Aziz, sorry..cam off topic lak..
so, back to the topic..share bout Prulady plan.

Aku sokong pendapat kou. Aku pulak selalu cakap kat org yang nak compare dengan company lain "Minta maaf Encik, tak adil rasanya kalau saya citer product orang lain yang saya tak tau details. Kalau products saya, saya boleh cerita dari concept sampai le technical and tips & tricks."

So, NAM, kalau nak compare, you buat research, you compare sendiri. Then baru tau mcm mana...nak info PruLady, ada di sini.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register