Prudential BSN Takaful

CG Sponsors




nuonemama

Freshie
Joined
Dec 25, 2009
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Assalamualaikum...

Saya budak baru belajar dalam forum nie...ingin sama2 berkongsi produk PruBSN Takaful...

PRUBSN adalah pengendali Industri Takaful dengan Pelan Perlindungan, Perubatan (Kad Perubatan), Pelaburan dan Pendidikan di dalam satu akaun sahaja.



Kad Perubatan

Anda Sihat! Kami Beri Ganjaran
Anda Sakit! Kami Lindungi….Dapatkat Takaful Health Sekarang!!!

Keistimewaan Rider Takaful Health

1. Perlindungan adalah sehingga peserta berumur 80 tahun.
2 - 5 pelan yang ditawarkan iaitu TH100, TH150, TH200, TH300, TH400, TH500
3 – Bonus bernilai sehingga RM500 diberikan sekiranya tiada tuntutan perubatan dibuat pada ulangtahun tahun sijil masing-masing.
4 – Pilihan Tiada had tahunan untuk pelan TH200, TH300 dan TH400 sahaja.

Ringkasan Manfaat-manfaat Utama Takaful Health :
1.NCB-NO CLAIM BONUS
2.Pilihan untuk MENGETEPIKAN had tuntutan tahunan
3.Pilihan dari pelan perubatan yang MAMPU DIMILIKI
4.Perlindungan sehingga umur 70 @80 tahun
5-Tiada kenaikan premium walaupun telah membuat tuntutan dan kena penyakit kritikal.
6.Kad Perubatan dari RM 500,000 sehingga RM 1.5 Juta untuk perlindungan menyeluruh kemasukan ke Hospital.
8-Polisi akan percuma (F.O.C) jika sekiranya disahkan Penyakit Kritikal / HUK dan pihak PRUBSN akan membuat bayaran kepada client sejumlah caruman yang dibuat sampai akhir hayat @ maximum 80 tahun. (Auto-saving)
9. Tiada pembaharuan setiap tahun (Auto-renewed)
10 Tiada kenaikan caruman / premium sehingga umur 80 tahun walaupun telah membuat tuntutan.

PruBSN, kami sentiasa mengutamakan kesejahteraan ANDA.

Hubungi saya untuk penerangan lanjut

Terima kasih
 
Sponsored Post

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Salam dan selamat datang,

Pada saya, dah banyak thread pasal PRBSN Takaful, rasanya tak perlu nak bukak thread baru, layan thread lama jeee..kecuali you ada topik baru nak dibincangkan...tq
 

dizket

Active+ Member
Joined
Feb 17, 2009
Messages
2,870
Reaction score
26
Points
30
betul kata en aziz...thread prubsn nih da byk...
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
hu hu dah naik muntah baca thread yang sama jer...
naper tak guna yang dah sedia ada jer...
 

torco1117

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
383
Reaction score
0
Points
10
x per la.... maybe dia baru join... dan segan nak post dlm thread otai2 lama...

salam dan selamat dtg....
 

prudential

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2009
Messages
860
Reaction score
0
Points
10
it is okay to create new thread, cherish carigold with prudential bsn keywords, we become no 1 result at google.

but your advert ada satu problem,

Hubungi saya untuk penerangan lanjut

nama?
email?
no phone?

edit 1st post tu. then join thread direktori ejen prudential :)
 

keepitreal

Active Member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
1,556
Reaction score
21
Points
25
boleh sapa2 terangkan mengenai PruBSN asas..kalau contribute RM35 sebulan apa yg dicovernya
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
boleh sapa2 terangkan mengenai PruBSN asas..kalau contribute RM35 sebulan apa yg dicovernya
Kalau nama asas tu, basically cover mati dan lumpuh sahaja, dan ada sedikit nilai tunai atau cash value.

Plan ni dijual direct daripada BSN. Sebab kalau under agency force PruBSN atau Prudential Assurance (M) Berhad...takafulink, min RM 100 sebulan utk dewasa dan RM 50 utk kanak2.
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
boleh sapa2 terangkan mengenai PruBSN asas..kalau contribute RM35 sebulan apa yg dicovernya
bro rm35 ambik p.a jer bro...
mana2 comp pun ko pergi minimum untuk life memang rm50..
memang asas jer...kecuali ko nak benefit ridedr yang lain...
ko tambah lah sikit dalam rm15..itu tak termasuk medical card..
dan bergantung pada faktor usia
 

torco1117

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2010
Messages
383
Reaction score
0
Points
10
bro rm35 ambik p.a jer bro...
mana2 comp pun ko pergi minimum untuk life memang rm50..
memang asas jer...kecuali ko nak benefit ridedr yang lain...
ko tambah lah sikit dalam rm15..itu tak termasuk medical card..
dan bergantung pada faktor usia

betoi..betoi abg chaq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register