BTC USD 22,822.5 Gold USD 1,923.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PRU15 PH & BN Bentuk Kerajaan, Saarani Angkat Sumpah MB Perak Ke-15

Madung

Super Active Member
gem
Messages
5,129
Joined
Mar 30, 2010
Messages
5,129
Reaction score
1,092
Points
151
Apa salahnya jawatan MB diberikan kepada BN walaupun PN majoriti?

Bersatu ni mmg jenis nk bolot jawatan utama ke?

Dlm PH dulu pun Bersatu minoriti jer, atas dasar persefahaman jawatan PM diberikan kpd Bersatu.
Undi pd umno yg semakin kurang menunjukan kepimpinan umno semakin dijauhi oleh pengundi. Perlantikan umno sbg mb akan menunjukan bersatu menyokong kejahatan umno. Bersatu tak nak terpalit sama dgn kezaliman yg dilakukan oleh umno.
 
Sponsored Post

mantoya2

Legendary Member
gem
Messages
11,102
Joined
Jan 24, 2007
Messages
11,102
Reaction score
250
Points
141
Apa salahnya jawatan MB diberikan kepada BN walaupun PN majoriti?

Bersatu ni mmg jenis nk bolot jawatan utama ke?

Dlm PH dulu pun Bersatu minoriti jer, atas dasar persefahaman jawatan PM diberikan kpd Bersatu.

Kena tengok jugak prestasi Saarani camne bang. Nak bagi jawatan kena tengok prestasi. Orang Perak tahu la.

Dia deal dgn PH sebab PH umpan jawatan je bang. Umpan DAP mengena.
 

akecema

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,952
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
28,952
Reaction score
5,030
Points
486
Awards
1
Kena tengok jugak prestasi Saarani camne bang. Nak bagi jawatan kena tengok prestasi. Orang Perak tahu la.

Dia deal dgn PH sebab PH umpan jawatan je bang. Umpan DAP mengena.
Org panggil saarani ni muka pokok atau muka Signboard
 

synyster

Super Active Member
gem
Messages
5,677
Top Poster #10
Joined
Nov 29, 2010
Messages
5,677
Reaction score
768
Points
121
Undi pd umno yg semakin kurang menunjukan kepimpinan umno semakin dijauhi oleh pengundi. Perlantikan umno sbg mb akan menunjukan bersatu menyokong kejahatan umno. Bersatu tak nak terpalit sama dgn kezaliman yg dilakukan oleh umno.

Pengundi menjauh sekarang x boleh buat apa. Tp masih ada 5 tahun mendatang untuk kembali mendekatkan diri dgn pengundi.
 

synyster

Super Active Member
gem
Messages
5,677
Top Poster #10
Joined
Nov 29, 2010
Messages
5,677
Reaction score
768
Points
121
Kena tengok jugak prestasi Saarani camne bang. Nak bagi jawatan kena tengok prestasi. Orang Perak tahu la.

Dia deal dgn PH sebab PH umpan jawatan je bang. Umpan DAP mengena.
Jadi Shaarani, sama seperti PH, telah mendapat peluang kedua utk buat redemption.
Jika gagal ambil peluang, mmg layak dikambus dlm lubang najis next PRU, saarani dan juga PH.
 

synyster

Super Active Member
gem
Messages
5,677
Top Poster #10
Joined
Nov 29, 2010
Messages
5,677
Reaction score
768
Points
121
Bagi orang Perak, Saarani tak layak dapat peluang kedua

Itulah, yg baik pada kita, belum tentu baik pada pandangan Allah.

Org Perak kata x layak, tp takdir Allah menyatakan sebaliknya.

Sebagaimana org PH terpaksa telan kejatuhan PH Pasca Sheraton Move dulu biarpun pahit, begitu juga harap ya agar tuan dpt terima kepahitan apa yg dihajati tidak diperkenan.

5 tahun kita hakimi mereka.
 
Sponsored Post

Top
Log in Register