Proton Waja untuk dijual segera-- SOLD.

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

ladyrk

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2009
Messages
231
Reaction score
0
Points
10
Salam,

saya nak let go kereta Proton waja seperti di bawah dengan kadar segera:

-Tahun: 2005
-Transmission: Manual
-Engine Capacity: 1600 cc
-Accident Free
-First owner
-Excellent condition
-kaler hitam
-Lokasi Cheras
-Harga RM33K(nego)

Reason nak jual macam biase la, nak tuka kereta baru..;)So far saya pakai waja ni memang ok, xde masalah. Kalau ade sape2 berminat, boleh contact sy lyana 0136768124 atau hubby amir 0193376379 utk runding/tgk kete dsbgnya.

Tq:D


 
Last edited:
Sponsored Post

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
mmg tgh cari kete..cari waja atau pn civic vtec 1.7....

tp manual la plak...wuaaaaa.......
 

lovebattery

Banned
Joined
Dec 11, 2007
Messages
1,280
Reaction score
13
Points
25
kalau ada gambar lagi senang nak dapat potential buyer.
 

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
wow/..... 33K??

dah 5 thn tuh...
 

ladyrk

Fun Poster
Joined
Feb 18, 2009
Messages
231
Reaction score
0
Points
10
wow/..... 33K??

dah 5 thn tuh...
aah..ade gak cek market kalo dekat used car dorang jual dalam 36K++..tp sbb nak jual cepat, bukak harge 33K, tp boleh runding lagi..

lagi satu kete ni mmg model 2005, tp sy beli/register january 2006. so baru masuk 4 thn pakai.
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
aah..ade gak cek market kalo dekat used car dorang jual dalam 36K++..tp sbb nak jual cepat, bukak harge 33K, tp boleh runding lagi..

lagi satu kete ni mmg model 2005, tp sy beli/register january 2006. so baru masuk 4 thn pakai.
klu bleh magic jd auto kn best..hehe..lepak tu bwk manual...kene jem,lenguh kaki...:))
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register