proton saga blm masalah selepas ko orang beli

CG Sponsors




panglima_ayam

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
4,106
Reaction score
23
Points
25
as kum kalau dah ada tolong delete aku bukak thread ni pasal aku punya kereta aircond tu bila aku drive dalam 10 minit aircon dia mula 2 sejuk lepas tu dalam 4-6 saat dia rasa suam 2 sejuk ,aku dah hantar ke eon pasal masalah ni dia cakap dia vakum saluran apa tah dia kata cuba naik dulu tgk macam mana ,lepas drive aku bukak aircond sama jugak ,adakah aircon saga blm ni jenis macam ni sejuk lepas tu suam lepas tu sejuk tension aku memikirkan perkara ni beli kereta baru aircon pulak buat hal adehhh lece betul la,ko orang punya aircon macam mana ok kaaa ,aku pun dah tension gila ni takkan nak hantar lagi kat pusat servis eon mati aku,lain 2 masalah aku rasa tak ada dari segi enjin dan pemanduan ok sangat bagus cuma sikit 2 jer ,tu yg org dok komplen pasal kereta malaysia ni aku baru ambik 3 hari lepas dah problem
 
Last edited:
Sponsored Post

azie_abdrahman

Fun Poster
Joined
May 8, 2008
Messages
213
Reaction score
3
Points
15
slm...econ tu x tau ler bro..tp byk geng kate x pickup. Naik mbukit mcm siput......
 

panglima_ayam

Active+ Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
4,106
Reaction score
23
Points
25
slm...econ tu x tau ler bro..tp byk geng kate x pickup. Naik mbukit mcm siput......
ya betul cakap ko memang tak pickup pun macam kereta lembu heheh,tapi pada la dgn harga pon aku beli ni pun pasal nak gasak utk kerja sehari aku memandu mau 100km lebih sehari,tapi aku tak puas pasal aircon tu
 

azie_abdrahman

Fun Poster
Joined
May 8, 2008
Messages
213
Reaction score
3
Points
15
ooo yer ker... aku pun tumpang simpate yg dpt buat mase ne..hehehe. tp kan ade warranty, ko g mintak tukau je yg baru...amcm.? lg, bukan nak sakit kan ati bro, nape x cari myvi, rege lbh sikit je tp puas ati minyak n lasak sikit.

sokong buatan msia...
 

pak borhan

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2008
Messages
194
Reaction score
0
Points
10
myvi x bgs la kalo ade family..sempit la but die..
handling pn out kalo kt hiway mcm bwk sampan pn ade gk..
x caye??test la dlu.. :D :D

blm mmg pilihan yg tepat tp ekon ni kdg2 ikot naseb la bro..
g la claim warranty,aku pkai blm ngn myvi,wat mase ni dua2 ok n tiptop..
 

Sasuke Kun

Fun Poster
Joined
Jul 10, 2008
Messages
647
Reaction score
0
Points
10
aku takde la pulka masalah aircond ni.try gi check blk..dr segi pickup tu mmg la tak power sgt tp overall mmg berbaloi dgn duit yg aku keluarkan.mmg puas hati.
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
slm...econ tu x tau ler bro..tp byk geng kate x pickup. Naik mbukit mcm siput......
aik, aku naik bukit ok ajer.. auto lagi..

tp mslh dkt pintu blkg sblh pmandu.. ble dtutup tolak mcm biase tak mau rapat.. tapi pintu lain ok..

pastu radio pun satu hal.. sedap2 dgr hotfm lagu best tbe2 die leh wat lawak searching channel plak.. :(( tensen3.. aku kat uma ada 2 kete blm, mslh die same jer..

tp aircond ok jer.. sejuk banget! :D
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
adehhhh.... merisaukan aku utk membeli keta BLM nih.....
 

kasmarol

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
9,934
Reaction score
59
Points
80
hmmm..kereta malaysia biase la beb
 
Sponsored Post
Top
Log in Register