For Sale PROTON PERODUA 2020 OKTOBER MODEL DISCOUNT, Rebate Discount up to RM7,000

CG Sponsors




aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,782
Reaction score
755
Points
121
Da bertahun² aku up post..ko je tibe² sound aku mcm ni, xkan x biasa bukak post thread mcm mana,
Terima kasihlah atas teguran
yela

tanya tu coz minat nk dptkan info lanjut / beli (kalau x minat aku / prospek customer xkan amek port/ komen pon)
--- tu yg tercari-cari info coz biasanya TS bagi link kpd page utk refer

no wori bro, troskan stail ko tu
 
Sponsored Post

tergezut

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2010
Messages
6,177
Reaction score
0
Points
65
yela
tanya tu coz minat nk dptkan info lanjut / beli--- tu yg tercari-cari info coz biasanya TS bagi link kpd page utk refer

no wori bro
Nk info tnye elok²..bole je kongsi info esk² ko crik salesman lain nanti dah tau harga rebate info semua tu..
Aku ckp je ni..
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,782
Reaction score
755
Points
121
Nk info tnye elok²..bole je kongsi info esk² ko crik salesman lain nanti dah tau harga rebate info semua tu..
Aku ckp je ni..
rasanya elok dah tu prospek customer tanya

bukan ada perkataan x elok pon

- nasihat aku kpd ko layan je prospek customer dgn baik - 1st impression org dh xnak deal dah jika attitude salesman mcm ni - baru tanya bagi detail info dh kena sound

tq
 

tergezut

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2010
Messages
6,177
Reaction score
0
Points
65
rasanya elok dah tu prospek customer tanya

bukan ada perkataan x elok pon

- nasihat aku kpd ko layan je prospek customer dgn baik - 1st impression org dh xnak deal dah jika attitude salesman mcm ni - baru tanya bagi detail info dh kena sound

tq
up apanya?

bagilah detail proton-perodua-2020-oktober-model-discount-rebate-discount-up-to-rm7-000??
Oh mcm ni kire elok ke. Oh sy minta maaf la ya.. x beli pon xpa..x paksa
 
Sponsored Post
Top
Log in Register