BTC USD 40,274.9 Gold USD 1,802.05
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Proton Inspira Dilancarkan - Premium RM91,999 - Gambar Show room & update info disini

bazsh

Super Active Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
7,020
Reaction score
12
Points
65
Boleh pi test drive ni
Bawak corner baring nnt :p
 
Sponsored Post

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
nasib la...sapa suruh supok product jepang...hahahha

ko tak paham ker...inspira nie mmg ade part japan...

klau tak lancer takderlah inspira...:p:p:p
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
aku lagi berminat ngan apa proton akan offer ngan hybrid derang.
 

limahchai

Junior Member
Joined
Nov 2, 2010
Messages
90
Reaction score
0
Points
6
ermmmm, tiada yang menarik pun mengenai kereta ini masa pembikinan...dah macam perodua plak...proton lebih suka menggunakan apa yang ada dari mencipta yang baru yang dikatakan memerlukan perbelanjaan yang besar
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
ada sesapa tak yg dah order rebadged mitsubishi ni?
 

sEjunDai

Fun Poster
Joined
Oct 17, 2010
Messages
183
Reaction score
0
Points
10
nampak mantap juga mitsu teknologi with enhance handling with lotus...boleh difikirkan nie...
 

krkic

Active Member
Joined
Oct 31, 2009
Messages
1,986
Reaction score
9
Points
25
klu aku ada duit pun..
aku x beli gak
kete nie..
huhuhu..
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
inspira nie kirenya lotus dah sentuh laa...kehkehkeh..not VIRGIN...:">:">:p
 

kakeyro

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2008
Messages
341
Reaction score
0
Points
10
kita tunggu 10 november nie..jom sama sama test drive..:)
 

yustaiping2

Active+ Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
2,668
Reaction score
42
Points
40
1.tiga tahun lagi insalah aku nak buat inspira ni jadi taxi

2.hibrid takde pun

3.air bag sensor pada tali pinggang je kalau tak pakai tak kuar.

4.seat belakang tak boleh turunkan macam wira sedan.

5.harap body je la lawa tu pun ngaku terpaksa tiru sebab pereka malaysia dah mandul. :eek:

rase fitnah tue:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register