Proton Gen2 Untuk Dijual

CG Sponsors




dy7210

Freshie
Joined
Dec 11, 2008
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Salam warga CariGold.

Saya mencari sesiapa yang berminat untuk membeli Proton Gen 2 saya. Saya nak jual sebab nak beli MPV. Butir-butir kenderaan:

1. Proton Gen 2 (1.6 Manual)
2. Tahun keluaran 2004
3. Warna biru (seperti foto bawah)
4. Tiada modifikasi enjin (original & standard well maint)
5. Spot Rim 17 sethn guna & siap tinted (lulus JPJ)
6. Harga buka RM 28k (Boleh dirunding)/ Loan boleh diurus
7. Plet 3 angka
8. Lokasi Seberang Perai, Pulau Pinang

[/IMG]

Kepada sesiapa berminat boleh PM saya @ emel: [email protected] @ tel/sms: 0132207201 (Zaidi)

TQ & wassalam
 
Sponsored Post

dy7210

Freshie
Joined
Dec 11, 2008
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Tengok bank. 28k pun boleh & bergantung pada peminjam punya komitmen
 

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
oh...klu bleh dapat lebih bes ne...bleh g anta sembur skali...huhuhu
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
67
Points
70
warna biru ni mmg ori paint ke?
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Ok keta ni dgn hrga dia , sape yg minat gen2 mmg blh smbar
 

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
aku mmgminat...tapi nak tau loan lepas brapa je...sbb aku susah nak wat loan...
 

dy7210

Freshie
Joined
Dec 11, 2008
Messages
22
Reaction score
0
Points
3
Loan boleh urus dgn syarat lengkap & komitmen blnan ok
 
Sponsored Post
Top
Log in Register