Prosedur Impot Emas Mentah Dari Luar Negara

Recommended Brokers


margolavo

Freshie
Joined
Dec 18, 2018
Messages
19
Reaction score
0
Points
3
sy jual emas..adik sy suka lombong emas..(bkn guna mesin2 ke atau canggih2..)tp dia selalu bwk balik habuk2 emas ni..

dia dh ada port yg byk emas dan dah ada org yg blh kuarkan emas2 tu..dia mtk sy crikan buyers... Notepad++ Malwarebytes FileZilla

sy pun tgh mencri juga ni..siapa yg nk ambik emas mentah ni dgn hrga mahal sikit..
Saya beli emas dari Turkey , Perth , UK dan Indon Sesiapa yang berhajad hendak menjual emas lama dan terpakai pun boleh pm saya. Emas 916 lama sekitar rm15*.**
 
Last edited:
Sponsored Post

arlobidoro

Freshie
Joined
Oct 11, 2019
Messages
9
Reaction score
0
Points
3
Salam

cuba belin tengok web nubexdomcomdotmy.. try kontek owner faizal sbb dia bawak masuk gold dari emirates ...:D:D
Susah2 je bro ni nak import emas. Beli je kat pasaran malaysia, takut nanti tertipu. Beli habuk emas dapat habuk pasir. Kalau nak labur emas kat luar negara, beli je unit trust mining emas kan senang. Tak payah pening kepala.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register