BTC USD 62,493.9 Gold USD 1,798.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Proposal Hantar Norshahrul KELUAR

wapancho

Fun Poster
Joined
Feb 13, 2008
Messages
788
Reaction score
1
Points
15
Selepas tgk permainan Norshahrul Idlan dgn Kelantan dan Piala AFF, rasa memang patut hantar player nih main dg kelab luar. Bijak, licik, tenang dah ader..cuma tmbah skills dan kekuatan fizikal .So, aku cdg kepada FA kelantan dan FAM, tubuh dana hantar player nih. Sebagai permulaan, aku masukan RM30 dlm dana nih...Apa kata korang?
 
Sponsored Post

fido_figos

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Aug 20, 2009
Messages
602
Reaction score
2
Points
15
erm...aku setuju la bro...dia ada kredibiliti dia sendiri...berani..control ball pun ok...just kena banyakkan lagi perlawananyg kompetitif
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
aku baca page fb indon pun...
dorang ramai yg suka dia...
siap suh kelab dorang...
persija ngan persib ambik idlan ni....
 

dme30

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2008
Messages
6,454
Reaction score
88
Points
70
Ingat soh dia keluar tadi..rasanya elok perkataan 'ke luar' bukan 'keluar'.. :)
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
idlan ni asal main tuk mna ni...
aku tgk dia famous masa main my team dlu...
sebelom ni dia main mna??????
 

car_they

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
8,061
Reaction score
20
Points
65
keluar.. setuju walaupun kelate terpaksa terima hakikat ketiadaan peyerang setelah 3 orang men'keluarkan' diri sendiri..huhuhu
 

ck3er

Super Active Member
Joined
Apr 7, 2010
Messages
5,520
Reaction score
53
Points
70
aku x setuju. kita buat program khas klonkan pemain. aku tgk game lwn thai semalam dia sorang dah cukup mengkucarkacirkan pertahanan lawan. lau dpt klonkan 3 player main mcm dia kita dah blh lead peringkat asia.
 

butterland

Legendary Member
Joined
Jan 2, 2008
Messages
11,417
Reaction score
208
Points
123
klonkan idlan pastu bawak skali klon2 dia ke luar...
tp elok juga idlan main kat luar negara...
dapat tambah skill,pengalaman, tektikal permainan luar negara...
tp jgn g luar negara balik je malaysia terus hampeh...
 

wapancho

Fun Poster
Joined
Feb 13, 2008
Messages
788
Reaction score
1
Points
15
brdsrkan game semalam, memang layak lah dier dpt gelaran MPV...harap2 dier nak lah main kat luar...setahu aku dier nih dah kawin, kalu FAM nak tolong dier, mintak kerjasama dgn kementerian lain bg kerja dkt bini dier supaya dier training dgn aman...setakat satu post, xkan xader kot...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register