Proposal dan sebutharga setup cybercafe

CG Sponsors




kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
assalamualaikum,

aku nak set up satu makmal komputer persendirian untuk sesi kelas tiusyen berteraskan multimedia.

setup seperti sebuah cybercafe, cuma susunan meja aje berbeza. perlu ada server dan clients, lcd projector, screen, network printers dan software untuk monitor clients.


budget untuk peralatan ni 60k, tapi aku perlu markup jadi 100k.

sapa bole bagi proposal dan sebutharga? technical spec dia (termasuk broadband), korang propose aje, sebab aku kena submit untuk application aku.

jika approve bantuan kewangan ni, maka aku akan hire korang untuk setup makmal aku sehingga siap.

aku perlu 3 sebutharga. pemilihan sebutharga mana nak ambik akan ditentukan oleh panel penilai bantuan kewangan yang aku mintak tu.

payment will be cash - sebab kalau lulus, dia akan bagi tunai kat aku.

tima kasih.

bole call aku terus - nik 0165210755
 
Sponsored Post

kawe78

Active Member
Joined
Feb 15, 2006
Messages
1,487
Reaction score
4
Points
25
salam boh...
kat mana tu nok buat?
kl selangor ko?
 

kawetoksedoh

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
3,626
Reaction score
235
Points
33
salam boh...
kat mana tu nok buat?
kl selangor ko?
ipoh abe. bole le. demo cari geng2 yg bole tolong kawan kat sini.

kalu nak senang, bagi 3 quotation sekaligus. smua member awak. beres terus. sapa2 dapat kontrak pun, tetap keje korang sama2
 
Sponsored Post
Top
Log in Register