BTC USD 49,034.7 Gold USD 1,787.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell promotion end....digi broadband

vious7

Active+ Member
Messages
3,417
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
promotion end.......
 
Last edited:
Sponsored Post

inspiron

Active Member
Messages
1,083
Joined
Jul 12, 2008
Messages
1,083
Reaction score
7
Points
25
DG ni coverage tak meluas lagi kan .. kat jb pon mcm takdak je ~X(
 

zulco

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
bump utk TT. ada je product baru....
 

inspire

Active Member
Messages
1,190
Joined
Feb 15, 2009
Messages
1,190
Reaction score
4
Points
25
bro.. rege 100 hengget nih dpt ape?? rege pakej tu ke??
kalo aku nk modem die jek bleh ke ngan rege tu??

xpn.. aku amik pakej tu.. tp xmo gune dg broadband tu.. bleh ke??
 

vious7

Active+ Member
Messages
3,417
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
bro.. rege 100 hengget nih dpt ape?? rege pakej tu ke??
kalo aku nk modem die jek bleh ke ngan rege tu??

xpn.. aku amik pakej tu.. tp xmo gune dg broadband tu.. bleh ke??

rm100 tmasuk package modem dan line.... :D

modem jer...rm165 :">

tqvm...
 

inspire

Active Member
Messages
1,190
Joined
Feb 15, 2009
Messages
1,190
Reaction score
4
Points
25
rm100 tmasuk package modem dan line.... :D

modem jer...rm165 :">

tqvm...

rege modem tu best price ke? xbleh nego lagi?? berminat jgk sbb tgh cr modem.. :-?
 

vious7

Active+ Member
Messages
3,417
Joined
Jun 27, 2008
Messages
3,417
Reaction score
0
Points
20
rege modem tu best price ke? xbleh nego lagi?? berminat jgk sbb tgh cr modem.. :-?

hu2....ada sebiji e220 rm150
modem dgn cable pendek jer...
warratny 1 minggu :">

tq
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register