BTC USD 63,666.0 Gold USD 1,776.68
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Promosi TM..Pemasangan dan peralatan percuma.....

pasangunifi

Freshie
Joined
Sep 5, 2012
Messages
16
Reaction score
0
Points
3
salam sume...
Saya Faizal agen sah TM...
Nak promosi UNIFI...
Sekarang ni TM tengah bagi free pemasangan...nilainya RM200...
Bukan tu je peralatan2nya pun percuma...nilainya pulak RM800...
ha ni gambar barang2nya..
Snapshot_20120829.JPGfree_e_box.jpg
Maknanya tak keluar satu sen pun masa diorang datang rumah kita...:D
bila siap pasang kita dapat tengok macam2 tv channel baru (hypp tv)...
Tekan 100 kat remote yg TM bagi untuk tengok senarai channel ye..atau klik kat gambar bawah ni nak tengok senarai channel..:D
newemail.png
sebenarnya ada lagi tu..
tv1,tv2,tv3,ntv7,tv8,tv9 dan macam2 lagi...
satu lagi siaran dia tak terjejas kalo cuaca buruk...
pastu kita dapat internet laju...
takde dah sangkut2..tunggu lama sampai kita fedup...
Sebab dia pakai kabel gentian optik...:D
Lagi satu kita dapat telefon tanpa wayar free..
Kol pun free tanpa had dari TM ke TM...
Kalo ke rangkaian mudah alih 10 sen je seminit sampai bila2..
ok kalo minat bagitau saya ye...cepat nanti takde promosi percuma dah ...ok tq...oh ye kalo nak upgrade pun bole dari streamyx ke unifi...
.:D
 
Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
281
Points
131
best tapi kat kelantan takde unifi
bila la unifi nak sampai
 

REDarowana77

Fun Poster
Joined
Aug 1, 2011
Messages
568
Reaction score
1
Points
15
nih untuk pakej berapa yer promosi nih..kalo streamyx upgrade tapi masih dalam kontrak 2 thn boleh ker? apa pun pm nanti...
 

ellyfaizal78

Permanently Banned - Reported Spam/Advert in Priva
Joined
Oct 2, 2011
Messages
954
Reaction score
0
Points
10
salam sume...
Saya faizal agen sah tm...
Nak promosi unifi...
Sekarang ni tm tengah bagi free pemasangan...nilainya rm200...
Bukan tu je peralatan2nya pun percuma...nilainya pulak rm800...
Ha ni gambar barang2nya..
View attachment 96987View attachment 96988
maknanya tak keluar satu sen pun masa diorang datang rumah kita...:d
bila siap pasang kita dapat tengok macam2 tv channel baru (hypp tv)...
Tekan 100 kat remote yg tm bagi untuk tengok senarai channel ye..atau klik kat gambar bawah ni nak tengok senarai channel..:d
View attachment 96989
sebenarnya ada lagi tu..
Tv1,tv2,tv3,ntv7,tv8,tv9 dan macam2 lagi...
Satu lagi siaran dia tak terjejas kalo cuaca buruk...
Pastu kita dapat internet laju...
Takde dah sangkut2..tunggu lama sampai kita fedup...
Sebab dia pakai kabel gentian optik...:d
lagi satu kita dapat telefon tanpa wayar free..
Kol pun free tanpa had dari tm ke tm...
Kalo ke rangkaian mudah alih 10 sen je seminit sampai bila2..
Ok kalo minat bagitau saya ye...cepat nanti takde promosi percuma dah ...ok tq...oh ye kalo nak upgrade pun bole dari streamyx ke unifi...
.:d

jom pasang streamyx / unifi...:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register