To Sell Promosi tepung kek segera hanya rm9.00 sahaja

CG Sponsors




amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
SALAM...

PROMOSI TEPUNG KEK SEGERA

HARGA PROMOSI : RM9.00 (HARGA ASAL RM11.00 )TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN.

BERAT: 650GRM

MUDAH, CEPAT DAN SENANG. BOLEH DI BAKAR ATAU DI KUKUS. DI JAMIN KESEDAPANNYA....TEPUNG INI JUGA BOLEH DI BUAT DALAM BENTUK MUFFIN.TERDAPAT JUGA CARA MEMBUAT KEK TERSEBUT. PRODUK KELUARAN BUMIPUTRA. TERIMA KASIH

BERMINAT SILA LIHAT CARA PEMBELIAN :

CARA PEMBELIAN

inbox sekiranya berminat dan nyatakan jumlah yang hendak dibeli...

Setelah confirm boleh bank in ke :

Maybank - 166010115312
FARIDAH ABDUL HALIM

1. Maklumkan pembayaran dan bukti pembayaran melalui email [email protected] ataupun inbox
2. Sertakan alamat dan nombor telefon.

Penghantaran :

Penghantaran akan dilakukan melaui pos laju setelah kami menerima pembayaran daripada anda.

Pos Laju : Semenanjung RM6.00
Sabah & Sarawak RM8.00

TEPUNG KEK SEGERA PERISA PANDAN available 1 unit




TEPUNG KEK SEGARA OREN LEMBAP available 1 unit




TEPUNG KEK BUAH LEMBAP available 2 unit



TEPUNG KEK COKLAT available 5 unit
 
Last edited:
Sponsored Post

BudakFx

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Jul 18, 2009
Messages
15,568
Reaction score
339
Points
131
klu COD kat mane tt?

rasa macam nak cuba:D

kasi support brgan bumi
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
em maafkan saya..saya baru je terjebak dlm bidang online..apa maksud COD tu he he...maaf yek tak berapa nak faham he he he
 

amirah_husna79

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
547
Reaction score
1
Points
15
rasanya saya faham COD tu....saya duk area putrajaya. penghantaran percuma di area putrajaya dan sekitarnya..he he
 
Sponsored Post
Top
Log in Register