To Sell Promosi stock clearance baby diapers---Pet-pet diapers serendah RM3.00 saja

CG Sponsors




mamaimran

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2009
Messages
6,048
Reaction score
146
Points
73
Salam sejahtera semua. Hari ni mamaimran nak clearkan stok baby diapers yg masih dok kat rak ni.Saiz dan kuantiti adalah terhad.Sape cepat dialah yg dapat.Promosi hanya utk COD sahaja.Promosi akan terus berjalan bermula hari ini sehingga stok clear.


Assalammualaikum wbt dan slmt sejahtera,​

Al-imran enterprise merupakan syarikat bumiputra islam yg mengedar,menjual dan membekal lampin pakai buang (diapers)import yg berkualiti dan murah.Syarikat kami beroperasi di Kampung Jln Kebun, Shah Alam.Kami memperoleh diapers ini secara terus dgn pengimport tunggal di negara ini. Diapers ini diimport dlm kategori Gred A dan B dari negara seperti Jerman,Korea dan Australia.

Kesemua diapers yg jual kepada pelanggan adalah yg terbaik dan
kami tidak MENJUAL DIAPERS REJECT. Pihak kami juga memberi jaminan diapers boleh ditukar sekiranya terdapat masalah pada diapers tersebut.

Pihak kami tidak akan bertanggungjawab diatas masalah seperti kebocoran disebabkan oleh pemilihan saiz yg tidak bersesuaian. Oleh yg demikian Ibu/bapa @ penjaga yg hendak membeli, pastikan dahulu berat kanak2 tersebut.Ini dapat memudahkan kami mengsyorkan diapers yg sesuai untuk simanja anda.



Al Imran Shoppe

SENARAI HARGA DIAPERS AL IMRAN (harga &stok terkini)
(001881950-X)

MAMAN FROM KOREA gred B
NB75 - RM 35 (temporarily out of stock)
S75 - RM 36
M80 - RM 38 (temporarily out of stock)
L80 - RM 40 (temporarily out of stock)
XL80 - RM 44(temporarily out of stock)


TOUJOURS gred A (made in Germany)OFFER DAH ABISSS....
M56 - RM 38
L50 - RM 38
XL44 - RM 38

MAMIA Gred A (made in Germany)
S56 - RM 32(temporarily out of stock)
M56 - RM 38
L50 - RM 38
XL44 - RM 38

LITTLE ANGELS (made in Germany)
XXL34 - RM39

BABYSMILE Gred A (made in Germany)
XXL 30 - RM 35


Sweety trial pack 30 pcs (kualiti sama cam D**p*rs) New! ! Must buy value for money!!
S 30- RM13 only(temporarily out of stock)
M30- RM 14 only(temporarily out of stock)
L30- RM 15 only(temporarily out of stock)
M80- RM 31 (stok baru)(temporarily out of stock)
L80- RM 32 (Stok baru)(temporarily out of stock)
XL80- RM 33 (stok baru)(out of stock)
XXL 60- RM32 (stok baru)(out of stock)


**** Harga di atas adalah utk walk in sahaja ****


KAEDAH PEMBELIAN
1. Para pelangganyg ingin membeli produk dari kami boleh terus menghantar e-mail,PM,SMS,telefon atau datang terus ke premis perniagaan kami.Segala maklumat boleh didapati dibawah.
2. Bagi mereka yg memesan diapers dan menerimanya melalui perkhidmatan pos dan kurier, suka diingatkan bayaran yg diterima oleh pihak kami selepas jam 12tgh hari akan dipos pada keesokkan harinya.Pihak kami akan sedaya mungkin memastikan bahawa barang yg dihantar akan selamat tiba kepada pelanggan dalam waktu yg singkat serta berkeadaan sempurna.
3. Buat ketika ini segala pembayaran melalui online hanya diterima melalui MAYBANK dan CIMB.





YM @ E-mail - [email protected]

SMS @ Tel - 012-6040133(Arif)/012-2453897(Zie/Fauziah)

Al imran enterprise
No 1, lot 3691, Lorong Hj Taib, Off jalan kebun bt 7, Kg Jalan Kebun,42450 klang selangor. (kedai depan S.K. Jalan Kebun)
Semua bentuk pembayaran adalah dalam bentuk RM dan Tunai.

Penghantaran percuma ke rumah anda hanya melibatkan kawasan Shah Alam,Kg Jln Kebun serta kawasan yg berhampiran. Bagi mereka yg berada luar dari kawasan tersebut kami menggunakan perkhidmatan KTM dan POS M'SIA dan kos penghantaran ditanggung sepenuhnya oleh pembeli








Pihak kami mencari individu yg berminat untuk menjadi dealer/agent bg pihak kami. Harga stokis diberikan pada dealer yg telah dilantik oleh pihak kami.Jgn lepaskan peluang untuk menjana pendapatan tambahan dlm perniagaan ini.Insyallah

Mamia Gred A(kualiti sama mcm toujours)

Saiz S


Saiz M


Saiz L


Saiz XL


TOUJOURS GRED A (made in Germany)
*****
5 star diapers

SIZE M (MIDI)


SIZE L (MAXI)


SIZE XL (JUNIOR)



p/s: Thread ini sentiasa dikemas kini dr masa ke semasa.:):):)
 
Last edited:
Sponsored Post

mamaimran

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2009
Messages
6,048
Reaction score
146
Points
73
Testimoni pelanggan

betul tu..lampin mmg berkualiti(sy tidak diberi byrn untuk pujian ini).cubala try sainsbury.mmg kemas stkt anak kencing mmg tahan 1 hari.
salam...saya dah beli 10 pack hari ahad malam lepas..datang direct rumah TT.beli brnad sainsbury (UK) dan Toujour's germany.Dua dua superb. Toujour mmg power untuk mlm.tiada gatal2 pada baby dan tidur lebih lena sampai pagi.Sainsbury juga elok dan bagus untuk malam dan siang.Lamping akan gelembung tetapi baby x meragam dan dalam kering.Jimat dan murah

Anyway. Credit to TT ***** 5 Star for selling product untuk membantu sedara islam kita.

Toujour's = 5 star
Sainsbury's = 5 star juga



Kawan-kawan nak berniaga inilah masanya untuk berniaga.Berniaga kena la tanggung risiko.Saya mulanya x percaya tapi setelah mencuba mmg superb.

Credit againt to Mr Arif.next week baru nak selling this product.

Keep In touch

Syed - Seremban
salam TT...

sudah test pada baby...
bagus sbb baby tido dgn lebih nyenyak...

penukaran pampers pun telah berkurangan dari 3 kali kepada 1 kali shj antara jam 10 mlm ke 7pg...melainkan baby buang "air besar" awal pg...

he he he...waktu dan kualiti tido bg diri sendiri pun lebih baik...

LEBIH KUALITI, LEBIH JIMAT & LEBIH SENANG HATI...

SAYA MESTI PILIH!!!!
tahniah n TQ TT.:)

wpun aku smp malam,TT guide jalan smp gk ke KedaiTT.
smlm aku dah rembat 4 set TOUJOURS.
Harga mmg terbaik dgn kualiti 5 bintang..
BUMP utk TT
:)cgrock
angkut je 10 pek terus cam kawe ehehe servis mantop
salam...

mlm smlm try pakaikan baby dgn pampers Toujours lagi, ternyata mmg tidak mengecewakan...tukarkan dalam kul 9 mlm n bertahan sampai kul 5.15pg...

tq Toujours...
mantop n servis baik
aku pon beli pampers nih..jenis europe anak aku pakai..mmg puas ati...kalo pakai mlm.. xyh bangun tuko..anak aku pompan..da 1 tahun
memang murah dn berkualiti beb....chewaaahhh...aku plak sibuk2 jawab...tunggu la TT jawab dgn betui....:D
jgn kata quality sama....stakat jenama PAMPERS tu.....6 tiang kena tinggal blakang....pampers anak aku pakai aritu bocor....aku pakai MAMAN KOREA terus settle...kul 8 malam pakai...5 pakai ganti baru...pampers penuh tapi bonot anak aku kering jer....jimat giler...
up utk lampin murah lg berkualiti..

huhu.. lama xsinggah..:D

makin byk jenama leh buat pilihan utk si manja anda..
utk ibubapa blh la shopping kat sini, xyah g jauh2 semata2 utk diaper yg berkualiti tinggi setanding dgn diaper dr al-imran enterprise d mana hargenye jauh lbh murah...

gud luck TT.!! :)cgrock


p/s: chec ym yer..
Terima kasih kepada pelanggan2 yg masih setia bersama kami hingga ke hari ini.
 
Last edited:

tOksiak

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
2,197
Reaction score
0
Points
20
tudia...dh mai lampin dh...teringat zaman berniaga lampin dulu
 

mamaimran

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2009
Messages
6,048
Reaction score
146
Points
73
dah bersara ke dari jual lampin? takpelah bagi chance kat saya pulak nak kaya :D:D
 

shah79

Active Member
Joined
Dec 24, 2007
Messages
1,667
Reaction score
5
Points
25
Stok kami adalah unlimited dan tiada pembelian minimum mahupun maksimum..yg berminat utk m'jadi ejen juga di alu-alukan(harga istimewa akan diberikan).
BEST nih.... aku byk mak2 saudara yg tgh ada baby berdozen2....

:)) ermm... tapi brand2 nih mmg murah lagi ke tuan tanah jual daripada tesco @ giant @ apa supermarket'shopping compleks yg lain nih...:-? kang nanti aku promosi kang.. diorg kata baik beli kat tesco @ giant @ seaktu dgnyer...:)cgrock
 

tOksiak

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
2,197
Reaction score
0
Points
20
BEST nih.... aku byk mak2 saudara yg tgh ada baby berdozen2....

:)) ermm... tapi brand2 nih mmg murah lagi ke tuan tanah jual daripada tesco @ giant @ apa supermarket'shopping compleks yg lain nih...:-? kang nanti aku promosi kang.. diorg kata baik beli kat tesco @ giant @ seaktu dgnyer...:)cgrock
memang murah dn berkualiti beb....chewaaahhh...aku plak sibuk2 jawab...tunggu la TT jawab dgn betui....:D
 

damiaphang

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
7,626
Reaction score
53
Points
70
wei murahnya...
dkt bandar puteri klang boleh tak hantar...:-?
 

kaklong

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2009
Messages
5,442
Reaction score
3
Points
65
Hai TT,

Boleh tempek pic tak?
Sbb nak tau kualiti diapers2 ni sama ke ngan yg kita bleh dapat kat pasaraya2 tu.Kalau kualiti sama...mmg kompem kaklong nak yg mamipoko L saiz tu.
Pic please TT:)
 

mamaimran

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2009
Messages
6,048
Reaction score
146
Points
73
BEST nih.... aku byk mak2 saudara yg tgh ada baby berdozen2....

:)) ermm... tapi brand2 nih mmg murah lagi ke tuan tanah jual daripada tesco @ giant @ apa supermarket'shopping compleks yg lain nih...:-? kang nanti aku promosi kang.. diorg kata baik beli kat tesco @ giant @ seaktu dgnyer...:)cgrock
Dari segi packing nye dia berbeza tp dari segi kualiti memang sama. Anak saya sendiri pun menggunakannye(Jadi bahan uji kaji). Satu lagi kalau byk yg bocor boleh tukar dan digantikan dgn yg baru.Kalau kat [email protected]@sewaktu dgn nye tak boleh kan? Nanti sy akan uploadkan gambar diapers t'sebut.:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register