Promosi kereta Perodua dan Proton

CG Sponsors




richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
Akum, kepada semua warga cg, sy merupakan agen menjual kereta bagi sebuah company dgn zero down payment, dan dgn downpayment termurah. sila layari http://teamzerodownpayment.blogspot.com

kelayakkan:

1) warga negara malaysia
2) tidak blacklist
3) berumur 18 tahun keatas
4) bekerja sendiri penganggur dan tiada dokumen juga boleh memohon dan gerenti 100% dapat.

Keistimewaan:

1) Anda tidak perlu keluar satu sen pun untuk downpayment(bagi kereta yg terpilih utk bulan ni)
2) student atau pun penganggur pun blh aply
3) road tax dan insurans korang tak pyh byr.
4) rebate road tax bernilai rm650 yg blh diclaim setelah dapat kereta

Cara nk aply:
1) Set satu appointment dgn sy, syukry 017 535 0024 (area kl n selangor,)
2) Pilih kereta yg anda mahu, byrn duit pemprosesan perlu dijelaskan dahulu untuk mengurangkan risiko kami jika anda membatal kan permohonan yang dibuat.
3) kami akan refund semula duit anda jika loan gagal tetapi kami tidak akan refund dgn 2 keadaan, iaitu anda seorang blacklist dan anda sendiri yg membatalkan permohonan..
4) waktu menunggu untuk mendapat LOU adalah 2 minggu-4minggu..
5) sebarang pertanyaan dan ulasan serta komen boleh di utarakan di thread ini..

antara warga cg yg dah lulus n dpt kete bulan ini:
1. Faridah Ismail - Persona - (Rawang) - CG Guest
2. Kholijah Harun - Myvi S.E - (Gombak) - CG Guest
3. Abang Lai bin Latip - NEO - (Melaka) - Nick Mr.Andre
4. Zunaida bt Ismail - Myvi - (Puchong) - CG Guest
5. Zawawi - SAGA BLM - (Kelana Jaya) - Nick Mawie
6. Siti Amirah - VIVA 850 - (Kota Bharu) - CG Guest
7. Zhafran - Persona B-Line - (Melaka) - Nick Kaizen - (Terbaru!!)

testimoni dr andre(warga cg):
http://carigold.com/portal/forums/showpost.php?p=2966178&postcount=3
 
Last edited:
Sponsored Post

adar

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
73
good to be true. huhu... biar betik. betul ke? is it true? pergh...


aku masih gosok mata sbb tak percaya. leh PM detail? nama company dan loan tanpa interest dr sape?
 

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
mantap bro...persona SE ada tak?
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
Akum, kepada semua warga cg, aku merupakan agen menjual kereta bagi sebuah company dgn zero down payment, kereta tersebut adalag myvi, viva, waja, persona, satria neo dan pelbagai jenis lagi kereta proton.. yg penting ni kete baru dr kilang.

kelayakkan:

1) warga negara malaysia
2) tidak blacklist
3) berumur 18 tahun keatas
4) bekerja sendiri atau pun penganggur juga boleh memohon dan gerenti dapat.

Keistimewaan:

1) korang tak perlu keluar satu sen pun untuk downpayment
2) student atau pun penganggur pun blh aply
3) road tax dan insurans korang tak pyh byr.
4) Tiada interest, korang hanya byr bulan2 selama 9 tahun. katakan harga sebijik kete rm50k. korang bahagikan harga kete tu dgn 9 tahun dan dibahagi lagi dgn 12 bulan. so tu la nilai yg korang kene byr tiap2 bulan selama 9 tahun. (mcm beli cash la pulak:D:D)

Cara nk aply:
1) korang set satu appointment dgn ak, syukry 017 535 0024 atau kwn ak, apis di 0173417033(area kl n selangor, kalau area lain kite bincang la camne nk jumpa)
2) korang pilih je kete proton atau kete perodua ape yg korang nk
dan bagi aku photostat ic dan lesen korang, so pastu ade agreement yg perlu kau tandatangan dgn company ni.
3)selepas 2 minggu kete yg korang pilih akan dpt, so korang hanya keluarkan duit buat kali pertama utk no pendaftaran kete korang.

so kesimpulannya tawaran ni terhad dan mempunyai kuota, dan bg yg buat multilevel atau x mempunyai gaji tetap, tapi mahu pakai kereta so mmg layak utk memohon, so ia blh menjadi pendorong utk korang bekerja lebih keras lagi utk setel kan byrn bulan2 kete korang. ok thank u.:D:D:D
pergh.. menarik nih bro.. tp klu co. da ade skim byrkn interst keta.. xdpt la nk dpt skim nih lg..
1st time neh sy dgr tanpa interst.. best2..hope peluang neh sentiasa ade la yerk.. nnt leh rekemen kt member2:D
boleh nyatakan x nama company encik neh :)
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,164
Reaction score
1,041
Points
1,101
biar betik..kan tutup company lain kan
 

miXxer

Legendary Member
Joined
Nov 12, 2007
Messages
13,252
Reaction score
63
Points
120
baguih tol offer ko ni... hang mkn pe cmtu beb?
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
pergh....x ade interest langsung...tapi perodua ngan proton je ke???
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,164
Reaction score
1,041
Points
1,101
so pastu ade agreement yg perlu kau tandatangan dgn company ni.
agreement pasai apa erk
 

richestboy

Fun Poster
Joined
Sep 1, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
pergh.. menarik nih bro.. tp klu co. da ade skim byrkn interst keta.. xdpt la nk dpt skim nih lg..
1st time neh sy dgr tanpa interst.. best2..hope peluang neh sentiasa ade la yerk.. nnt leh rekemen kt member2:D
boleh nyatakan x nama company encik neh :)
sory saya takleh open nama company takut ade org sailang keje sy. nk tau kite jumpe..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register