BTC USD 16,504.9 Gold USD 1,753.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

No Longer Sell Promosi Hujung Tahun 2017 - Cupcake, Kek, Biskut & Cookies

3 D

Fun Poster
Messages
741
Joined
Jun 5, 2014
Messages
741
Reaction score
0
Points
10
:)cgrock Salam & Selamat Sejahtera CG! :)cgrock

Tempahan SMS atau call Jamz Oven: 019-2631660

Saya promote bisnes seorang ibu OKU bumiputera Muslim.

Mari² support usahawanita yg gigih ni.



167823_179959178702278_7773886_n.jpg




167097_179967992034730_1087598_n.jpg




163036_179967888701407_2648673_n.jpg




163641_179962378701958_3882019_n.jpg




164698_179963912035138_4889723_n.jpg




1933324_179963825368480_7737643_o.jpg


Produk² yg dijual:
    • Kek kahwin, pertunangan atau utk apa² majlis
    • Bakul pastry untuk apa² majlis
    • Cupcake, kuih-muih
    • Biskut & Cookies
    • lain² lagi*
*sila SMS/call 019-2631660 utk pertanyaan dan tempahan

Edit: maaf tiada WhatsApp atau WeChat sbb pengusaha bisnes tiada smartphone.
 
Last edited:
Sponsored Post

3 D

Fun Poster
Messages
741
Joined
Jun 5, 2014
Messages
741
Reaction score
0
Points
10
Tempahan dibuka sekarang. Boleh beli biskut atau cupcake utk minum petang di ofis, di rumah, di mana sahaja.

SMS pun boleh, sama² beri galakkan pada OKU mengusahakan perniagaan.
 

3 D

Fun Poster
Messages
741
Joined
Jun 5, 2014
Messages
741
Reaction score
0
Points
10
Selamat AidilAdha hari raya kedua. Bump utk hari ni.

Mari beli biskut atau cupcake utk minum petang di ofis, di rumah, di mana sahaja. Custom order pun boleh, runding dgn pengusaha.

SMS ke 019-2631660, sama² beri galakkan pada OKU mengusahakan perniagaan.

:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

antarakasih

Super Active Member
Messages
6,316
Joined
Jun 4, 2014
Messages
6,316
Reaction score
63
Points
70
wow nampak sodap je tn,,boleh test sebiji dua hehe
salam Aidil Adha
 

3 D

Fun Poster
Messages
741
Joined
Jun 5, 2014
Messages
741
Reaction score
0
Points
10
Terima kasih & Selamat AidilAdha juga buat anda.

Sudah sampaikan Salam AidilAdha anda kat family pengusaha kek dan biskut ni.

Memang sodap. Boleh SMS 019-2631660 (Kak Jamz). Kalo akak tu busy, anak² daranya yg jwb. :)
wow nampak sodap je tn,,boleh test sebiji dua hehe
salam Aidil Adha
 

3 D

Fun Poster
Messages
741
Joined
Jun 5, 2014
Messages
741
Reaction score
0
Points
10
Tempahan dibuka sekarang. Boleh beli biskut atau cupcake utk minum petang di ofis, di rumah, di mana sahaja.

SMS ke 019-2631660 (Kak Jamz), sama² beri galakkan pada OKU mengusahakan perniagaan.
 

3 D

Fun Poster
Messages
741
Joined
Jun 5, 2014
Messages
741
Reaction score
0
Points
10
Bump utk 8 Okt 2014 (pasni wa x online, dh pi outstation).

Tempahan & pertanyaan boleh SMS ke 019-2631660 (Kak Jamz), sama² beri galakkan kepada OKU mengusahakan perniagaan.
 

3 D

Fun Poster
Messages
741
Joined
Jun 5, 2014
Messages
741
Reaction score
0
Points
10
Nak try sampel* dulu pun boleh, SMS ke 019-2631660 (Kak Jamz), sama² beri galakkan kepada OKU mengusahakan perniagaan.

*=Tertakluk pada terma dan syarat.
 

3 D

Fun Poster
Messages
741
Joined
Jun 5, 2014
Messages
741
Reaction score
0
Points
10
Tempahan melalui SMS atau call (019-2631660), biskut atau cupcake utk minum petang di ofis, di rumah & ikut suka anda.

Mari memberi sokongan kepada usahawanita OKU dalam perniagaannya.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

3 D

Fun Poster
Messages
741
Joined
Jun 5, 2014
Messages
741
Reaction score
0
Points
10
Pakat mai beli. Tempahan dibuka sekarang. Boleh beli biskut atau cupcake utk minum petang di ofis, di rumah, di mana sahaja.

SMS Kak Jamz 019-2631660, jom kita beri galakkan kat OKU mengusahakan perniagaan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register