To Sell Promosi Hijrah Water Filter - Murah, Berkualiti & Suci (Ansuran bulanan RM65 shj )

CG Sponsors




ila234

Active Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
1,103
Reaction score
0
Points
20
Promosi Hijrah Water Filter - Murah, Berkualiti & Suci (Ansuran bulanan RM65 shj )

Mengapa memilih Hijrah Bio Aura Water Filter?

*PH Air yang menghampiri air zam-zam
*Teknologi Nano-Menggunakan Tempurung Kelapa Tanpa Tulang Haiwan
*3 Tahun Jaminan Kilang
*Pengiktirafan SIRIM/ISO 9002 dan juga pelbagai badan antarabangsa
*Kualiti Terjamin โ€“ Produk Muslim
*Bayaran Ansuran selama 2 tahun tanpa faedah dan riba (RM65 sebulan)
*Belian Tunai : PERCUMA Handphone @ Water Dispenser @ Induction Cooker (berharga RM150-RM250)
*Kos Penyelenggaran Yang Mudah & Murah- Tidak Menggunakan Elektrik.
*Dapat membantu pelbagai masalah penyakit dan meningkatkan tahap kesihatan.


Saya ingin mempromosikan satu lagi produk penapis air yang bermutu dipasaran iaitu: Hijrah BIO AURA IONIZED ALKALINE Water Filter. Water Filter ini telah lama di pasaran tapi baru dipasarkan secara komersial pada tahun 2008. Apa yang saya nak kongsikan di sini ialah kualiti air kita (air paip) memang berada di tahap yang agak membimbangkan. Jadi saya sarankan sebuah rumah perlu ada sekurang-kurangnya water filter yang boleh menghasilkan air yang bermineral (alkali) tak kisahlah apa juga jenamanya. Oleh kerana makanan kita banyak yang berasid ditambah dengan pencemaran udara dll, maka kita perlu minum air yang bermineral agar segala asid dapat dineutralkan di mana secara tidak langsung ianya dapat membantu dalam penyembuhan pelbagai penyakit.

Yang paling best tentang Hijrah Water Filter ini selain kandungan PH nya yang tinggi (menghampiri air zam-zam), harganya ialah RM1523 sahaja. Bagi yang tidak berkemampuan mereka boleh membuat bayaran ansuran bulanan tanpa faedah/riba selama 2 tahun (RM65 sebulan (1-23 bulan) dan bulan terakhir RM28 shj. Sekiranya membeli secara tunai pula (3 kali bayaran), pembeli boleh memilih salah satu hadiah yang ditawarkan iaitu Induction Cooker @ Handphone @ Water Dispenser.

Untuk keterangan lanjut :-?, boleh layari blog: hijrahwater @ boleh call 013-675 1381.

Perbincangan berkenaan produk water filter/penapis air di pasaran juga boleh dibaca di sini.
 
Last edited:
Sponsored Post

ila234

Active Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
1,103
Reaction score
0
Points
20
Ada. Tadi dah cuba masuk tapi ada error pulak. Gambarnya seperti di bawah. Kalau tak boleh juga cuba masuk ke blog ye. Banyak info ada di sana selain drpd official website Hijrah.

 

ila234

Active Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
1,103
Reaction score
0
Points
20
Bagaimana Pelanggan Boleh Memiliki Penapis Air Hijrah?

Dengan membayar RM65.00 sahaja pelanggan sudah boleh memiliki Penapis Air HIJRAH. Pihak stokis mengikut kawasan akan datang ke rumah pelanggan untuk membuat pemasangan.

Pelanggan hanya perlu membayar RM65.00 setiap bulan sehingga bulan ke 23 dan bulan ke 24 RM28.00 sahaja. Jumlah keseluruhan bayaran hanyalah RM1,523.00 . Harga ini terlalu rendah dan skim ansuran bersifat mampu milik TANPA FAEDAH ATAU RIBA.

Pelanggan yang berkemampuan boleh membeli tunai melalui 3 kali bayaran dan berhak untuk mendapat hadiah promosi syarikat. Pada ketika ini hadiah yang paling digemari oleh pelanggan adalah Media Induction Cooker + Cooking Pot.
 
Last edited:

ila234

Active Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
1,103
Reaction score
0
Points
20
Promosi di Area Batu Caves- Semua Dijemput Hadir

Bagi pengguna di sekitar Gombak/Selayang/Batu Caves yang ingin mendapatkan maklumat lanjut berkaitan produk ini, boleh lah datang ke:-

Tarikh: 29 Disember 2008
Tempat: Dewan Seri Siantan - Batu Caves
Masa: 10 pagi - 3.00 petang
Anjuran: Stokis Gombak (Cikgu Jamil)


JUMPA DI SANA!!
 

ila234

Active Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
1,103
Reaction score
0
Points
20
Bagi pembeli yang membuat bayaran secara tunai (sehingga 3 kali bayaran), mereka layak menerima salah satu hadiah berikut iaitu handphone nokia 1650; Media Induction Cooker @ Media Water Dispenser.

 

ila234

Active Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
1,103
Reaction score
0
Points
20
Kebaikan Utama Air Hijrah Water Filter

*menyingkirkan toksin dari badan
*memperbaiki sistem metabolisma dan pertahanan badan
*membantu perpeluhan,membantu melegakan panas badan.
*membantu mencegah masalah jantung dan masalah pengaliran darah.
*melembabkan kulit & membantu memperlahankan pigmentasi penuaan.
*mengekalkan kesegaran ikan,daging & sayur-sayuran.
*menghilangkan bau hanyir ikan serta mengekalkan zat makanan.
*membantu memulihkan pelbagi jenis penyakit seperti gout, gastrik, migrain, masalah kelumumur, batu karang, stress, darah tinggi, hiper-tiroid, sakit sendi, lemah tenaga batin dll.

 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
mana bagus dengan sukida.... kedua.. maintenance filter camner... mahal ker.. mudah diperolehi ker
 

ila234

Active Member
Joined
Jun 20, 2007
Messages
1,103
Reaction score
0
Points
20
Sprt yang saya tuliskan sebelum ni.. sebenarnya x kisahlah kita pakai mana-mana penapis air pun, yang penting kat rumah sekurang-kurangnya ada 1. Pengguna boleh pilih ikut keperluan dan juga kemampuan.

Dari segi comparison pula,

harga : Hijrah water filter lebih murah (RM1523)- DrS (RM1980)

bayaran ansuran: dua-dua ada, hijrah water boleh bayar bulan-bulan ke akaun stokis tanpa sebarang faedah manakala DrS kena bayar tunai guna kad kredit dan lepas tu bayar bulan-bulan pada kad kredit (% interest)- depend 12 bulan @ 24 bulan..

Kalau bayar tunai- Hijrah (sehingga 3x bayaran) boleh dapat 1 hadiah lagi- H/P Nokia, Midea Induction Cooker @ Midea water Dispenser.

maintenance: hijrah ada 6 katrij begitu juga dgn dr sukida.

COLOR="blue"]Hijrah adalah 100% halal- [/COLOR]menggunakan tempurung kelapa dan tiada tulang haiwan.

Kalau ada yang silap ttg comparison ni- maybe pengguna produk DrS boleh betulkan. All the info saya dapat ketika menghubungi customer service DrS.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register