Promosi EMAS 999, 965, 916, 835, 750 [LIHAT MUKASURAT AKHIR]

CG Sponsors




hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
PROMOSI PELBAGAI EMAS HIASAN RANTAI TANGAN, RANTAI LEHER, GELANG DAN CINCIN ! !

TAHUN 80 AN
HARGA SEGRAM EMAS 916 22K RM30-RM50 SEGRAM DIKATA MAHAL! SEKARANG EMAS 916 FGJAM DAH CECAH RM180 SEGRAM PUN ORANG KATA MAHAL! PERLUKAH ANDA MENUNGGU SEHINGGA RM300 SEGRAM BARU UNTUK MEMILIKI BARANG KEMAS? BELILAH BARANG KEMAS UNTUK SIMPANAN & PELABURAN MASA DEPAN YANG CERAH, MUDAH DICAIRKAN MODAL DAN DITERIMA BAIK DI AR RAHNU SEKALI PUN! SEMENTARA KITA SEDAR WANG KERTAS TERUTAMA DOLLAR AMERIKA MAKIN SUSUT NILAINYA! EMAS TERUS KEKAL SEBAGAI NILAI YANG NYATA!!



PERNIAGAAN EMAS DAN HIASAN THY HAILZ ENTERPRISE PG0264016-M

Hotline Contact whtapp/pmsg : 017 4079225 MG Hailz

OWNER, JV PENGASAS Development Sdn bhd, Members of AUSIRIS CO LTD CENTRAL WORLD THAILAND KINGDOM, MG THY HAILZ ENTERPRISE GROUP

CG XTRAVAGANZA SALES ! ! ! PROMOSI GEGAR TANPA UPAH ! ! !

19.2.16

p/s : Harga Emas terkini di kedai + upah :

950/23k rm181++ sgrm
916/22k rm175++ sgrm


PROMOSI 2016 ! TIADA UPAH TAMBAHAN ! OFFER BARANG KEMAS TERPILIH DI BAWAH ! !






Jenis : Dinar Restu
Sijil: Ada
Berat : 4.25g
Ketulenan : 22k/916
Kondisi : New
Harga Gegar hujung tahun : rm720 !

-
-
LIMITED EDITION ! !

[/URL]
Rantai Leher Emas Separa Padu 965/23K BARU ! !
Berat : 7.60 gram
Panjang : 40-44 cm +-
Ketulenan : [email protected]
Kondisi : Baru
Harga Gegar hujung tahun : rm175 x 7.60g @ rm1330 sahaja (postage +rm10)
Free : HADIAH MISTERI !
Hubungi pm @ whtapp : Hailz 0174079225

-
-

Cincin Emas Baru 916/22k Padu !
Berat 1.94grm
Saiz : 14 (saiz boleh ubah di kedai)
Kondisi : Baru
Harga : SOLD !
Hubungi pm/whtapp : Hailz 017 4079225

-
-


Rantai Tangan Baru Emas 916/22K Padat dan Padu !
Berat : 13.60grm
Panjang : 18cm
Kondisi : Baru
SOLD !
Hubungi pm/whtapp : Hailz 017 4079225

-
-

Cincin Emas Baru 916/22K Padu Bunga Melor !
Berat : 2.38grm
Saiz : 10 (boleh adjust di kedai)
Kondisi : Baru
HargA : SOLD !
Hubungi whtapp/pmsg : 0174079225
-
Berat : 2.47grm
Saiz : 18 (boleh adjust di kedai)
Kondisi : Baru
Harga : SOLD !
Hubungi whtapp/pmsg : 0174079225

-
-

SOLD !
-
-
Rantai Tangan Emas 916/22K berkilau 95% Macam baru ! !

Berat : 5.77 gram
Panjang : 18.5cm-19cm
Kondisi : 2nd hand 95% look new !
Harga : SOLD !
Hubungi whtapp @ pmsg 0174079225 Hailz



2016



-
-

-
-

-
-

-
-

-
-

-
-
Untuk Package Rakan Niaga Installment Hanya RM500 setahun ( automatic boleh upgrade ke seumur hidup )
-
-

PROMOTION PURE 999.9 GOLD 24K ! !
-
-
-Harga berubah dari masa ke semasa
-Harga di atas untuk semua pelanggan kecuali kami membuat "Advanced Extravaganza Sales" di mana terbuka untuk yg mendaftar sebagai Rakan Niaga dan Master Dealer
-Dan banyak barang lagi sila pm untuk detail
-Sila hubungi kami dahulu sebelum lock harga dan barangan
-Lock payment diterima dari 9 pagi hingga 9 mlm
-Untuk COD pembayaran penuh mesti dijelaskan dahulu kepada mana2 rakan niaga seperti di bawah. Ini untuk mengelak scammer yg tidak menepati janji di mana dealer/rakan niaga terpaksa menanggung kos dan risiko
-Kos COD bergantung pada berapa jauh dan jarak untuk COD. Boleh berunding dengan dealer/rakan niaga kami.
-Penghantaran dalam 2-3 hari waktu bekerja untuk pelanggan yang lock harga dan barangan pada hari ini
-Kami cuba sedaya upaya memberti komitment terbaik untuk pelanggan
-Segala kelemahan kami sedaya upaya memperbaiki dan pertingkatkan untuk keselesaan pelanggan


Sekitar Kelas & Seminar Mini Pelaburan Sejati 'KESAKTIAN EMAS'








MG Hailz 017 4079225 ( Penang )
Owner


Encik Shamsul 013 6316933 ( Melaka )
Manager & Master Dealer

Encik Bukhari 013 4062879 ( Kedah & Perak )
Master Dealer

Wawa 019 5266854 ( Perak / Terengganu )
Rakan Niaga

Ust. Kasyidi 014 2901177 ( Terengganu & Kelantan )
Rakan Niaga

Ain 016 5674054 ( Selangor )
Rakan Niaga

Encik Khairul Hakimi 017 4678948 ( Sarawak & Kedah )
Master Dealer

Encik Mohd Shazwi 019 6667211 ( Penang )
Rakan Niaga

Encik Azmal Hasnul 017 4696913 ( Penang )
Rakan Niaga

La4ddy 019 9804480( Terengganu )
Rakan Niaga

Encik Muhd Syafiq 013 2009106( N.Sembilan )
Rakan Niaga

Nur Hafilah 011 12826247( Johor )
Rakan Niaga
sq
Encik Mohd Kamarul 017 9380315 ( Kelantan, Melaka )
Rakan Niaga

Encik Khairul Ashraf 017 6111424 ( Johor )
Rakan Niaga

Encik Pazli 013 2233656 ( KL & Selangor )
Master Dealer

Encik Saiful 016 5855722 ( Sabah )
Rakan Niaga

Encik Khairul Anuar 019 6288400 ( Negeri Sembilan & Melaka )
Master Dealer


Promosi Rakan Niaga dibuka semula ! !

- Diskaun 2% - 3% dari harga sedia ada ! !
- Sekali sekala owner akan membuat dskaun GILA-GILA mencecah 6% untuk RAKAN NIAGA yg kerap membuat pembelian ! !
- Akses untuk installment hingga 12 bulan ! !
- Installment tiada upah simpan / faedah dan harga mengikut seperti dipersetujui masa lock price
- Owner dan syarikat juga akan membuat DISKAUN MAUT dan HAMPIR TIADA SYARIKAT boleh menandingi harga gila-gila kami ! ! Ini dibuktikan oleh pembeli dan pelanggan yg pernah berurusan dgn kami ! !
- Spread BUY BACK barangan kami hanya 8% - 12% sahaja ! !
- Jadi daftarlah sekarang ! ! Rebut peluang yg hebat ini ! ! Anda bertuah kerana menjadi rakan niaga dan anda adalah bos yang berkhidmat atas kerjaya anda juga pelanggan yang bijak ! !
- Hubungi MG Hazli 017 4079225 & Azmal 017 4696913
- Semua promosi bergantung pada terma-terma owner dan syarikat


Kelebihan menjadi rakan niaga :

- Anda tidak perlu bersusah payah untuk keluar modal antara 100 ribu - 1 juta berniaga untuk menjadi tokey ! !
- Ini semua taktik lama syarikat-syarikat besar yg pernah owner duduk sama rendah dan tinggi bersama mereka lebih dari 10 tahun yg segelintirnya tidak mahu anda berjaya terutama usahawan Melayu Islam dan rakyat Malaysia untuk menikmati hasil yg adil dan saksama ! !
- Anda berhak tentukan berapa banyak anda mahu beli dan jual atau buat sebagai perhiasan dan simpanan yg bernilai ! !
- Menyelamatkan aset anda dari dimamah inflasi dan susut nilai ! !
- Spread yg rendah memberikan anda peluang untuk tidak menanggung kos yg tinggi dan kerugian yg banyak malah mengaut keuntungan bersama ! !
- Dan banyak lagi hadiah dan saguhati menarik menanti anda sebagai rakan niaga yg memberi komitment kepada kerjaya anda ! !


-Rakan niaga yang membuat order paling banyak dalam rekod 6 bulan - 1 tahun berhak mendapatkan handphone percuma ! !
- Rakan Niaga dan regular customer juga akan diberi baucer tunai antara RM10-RM100 sebagai tanda saguhati ke atas pembelian yg kerap dan banyak dibuat kepada kami ! ! Jadi daftarlah sekarang ! !
- AKAN DATANG HADIAH PROTON SAGA FLX menanti untuk pendaftaran Master Dealer dan membuat order maintain dan paling banyak ! ! *Tertakluk pada terma-terma*


 
Last edited:
Sponsored Post

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
PROMOSI HEBAT EMAS 96.5% PURE GOLD 23K EMAS TULEN ! !

KLIP VIDEO ANALISIS DAN PERNIAGAAN EMAS 965 & 999.9 DI CENTRAL WORLD BANGKOK THAILAND

Harga EMAS GOLD COIN 965 KAMI (96.5% PURE GOLD 23K)
RM169 segram









-GOLD COIN Emas 965 (96.5% Emas Tulen 23K) Berat telah diletak dlm had standard dari supplier : 3.81 gram, 7.62 gram, 15.24 gram

-Boleh order dari mana2 patent dan berat yg disukai :D

-Proses penghantaran antara hari Isnin hingga Khamis. Kami tidak akan menyusahkan pelanggan untuk mengambil risiko penghantaran hari Jumaat kerana sabtu dan ahad pejabat perkhidmatan pos tutup.

-COD boleh dilakukan area Penang selepas bank in 2 hari - 3 hari waktu bekerja sebab kami order dari suplier. Ini untuk mengelakkan scammer yg membuat order tetapi tidak membayar atas barang yg dipesan. Kami terpaksa menanggung kerugian kos dari main supplier.#:-S

-Kami adalah Members of CIMB SOUTH EAST ASIA, AUSIRIS GOLD CO LTD THAILAND @ AUSIRIS BERHAD, JOIN VENTURE PENGASAS DEVELOPMENT SDN BHD & THY HAILZ ENTERPRISE GROUP. Kami memiliki pendaftaran perniagaan jual beli Emas yang diiktiraf oleh SURUHANJAYA SYARIKAT MALAYSIA & dan diperakui sebagai ahli perniagaan RUJUKAN CIMB SOUTH EAST ASIA :)cgrock

-Oleh itu tiada perlu bimbang berlaku scam,kerana tujuan kami adalah jujur membantu anda membeli sambil berjimat dgn diskaun hebat mampu milik untuk perhiasan, simpanan dan pelaburan masa depan yang cerah :)

-Boleh rujuk pada pembeli2 yang telah berurusan dgn kami baik COD dan penghantaran dgn pos. Alhamdulillah tiada masalah semua berjalan lancar :)paid

-HUBUNGI 017 4079225 hAILZ atau mana2 Partner dan Dealer kami seperti di atas :)



Sambung mukasurat bawah !
 
Last edited:

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Limited Edition ! !


CINCIN EMAS SUASA 375 9K BERTATAH DIAMOND ASLI, TOMEI EDITION, SOLID & PADU, SET HIASAN, TUNANG & PERKAHWINAN!! OFFER!!
Berat : 3.90 gram
Saiz Jari : 15-18 (Boleh adjust ikut saiz jari)
Harga Pasaran : RM1400 ++
Harga Members CG : SOLD

-
-

GELANG TANGAN EMAS 835 PADAT ! ! CANTIK DAN BERGAYA ! ! LIMITED EDITION ! !
Berat : 5.79gram (hold), 7.69 gram (available) , 8.22gram (hold)
Harga Members CG : RM1399 SAHAJA ! !

Hubungi pmsg/whtapp : Hailz 017 4079225
-
-
KOMEN DARI PELANGGAN DAN PEMBELI MUKASURAT BAWAH ! !
 
Last edited:

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Testimoni dan feedback dari peminat dan pembeli dari thread Thy Hailz Enterprise ! !
baru jer lepas cod rantai emas 916 dgn tt di plaza tol alor setar (s) :)... Mmg terbaikk :d.... harga plak giler kentang :d.... Sape2 yang berminat tapi masih ragu2 tu, baik contact tt cepat2 sebelum xdapat harga giler kentang :">... Thanks tt :)
:)cgrock :)paid :)cgrock :)paid :)cgrock :)paid :)cgrock :)paid :)cgrock :)paid :)cgrock :)paid
Memang mantap..borong terus bro jgn tunggu lama-lama nanti diambil orang...
:)cgrock:)cgrock utk TT
p/s:pernah deal dgn TT,barang dan harga yg bagus:)paid:)paid
credit to tuan tanah..barang order dan lock ari rabu dah sampai pg tadi..harga terbaek..next time ade rezeki InsyaAllah nak berurusan lagi..:D:D:D:D



Salam Tuan,

barang dh dapat, td g jalan2 terjupe kedai emas g la timbang
berat sama cm deal....mmg terbaik :)cgrock puas hati:D:D

terima kasih yer...InsyaAllah! nti deal lg:)cgrock
 
Last edited:

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Testimoni dan feedback dari customers dan pembeli barangan kemas dari kami ! ! !

Aku dah beli emas dgn TT..
Steady la bro..
Aku dapat n terus p check dekat Ar-Rahnu
Dapat Purity 24k and 20.6gram seperti yang dijanjikan...
Next time we will deal again..:)paid:)cgrock
:D:D
barang dah sampai...tq TT...lain kali kita deal lagi....:)paid:)paid:)paid
Memang mantap..borong terus bro jgn tunggu lama-lama nanti diambil orang...
:)cgrock:)cgrock utk TT

p/s:pernah deal dgn TT,barang dan harga yg bagus:)paid:)paid
terbaek dari TT.sudah berborak,pelbagai ilmu dicurah.memang terbaek dari ladang.kasi thumb up!!!hehe
menarik ...taniah buat TT kerana menjalankan perniagaan yg menarik
GCP nyer lain, yang nie company lain. Tengok kat fist page bro kalau kurang faham. Rega memang rendah tang barang2 kemas tu compare ngan harga kat kedai emas. Camni bleh lingkup le kedai emas...:D
Tq tuan tanah.. Barang yang di order telah sampai dengan selamatnya semalam... 1st time deal beli barang kemas melalui poslaju.. :)
will deal again soon..
thanks bro bru selesai beli rantai tangan dri TT ptg tadi....:)paid:)paid
TT..brang dh smpai..Trimas bbnyak..hahahha..ingat TT hantar bungkusan surat khabar je..belek punya belek..disebalik "celah2" ade lak barang yg diorder..nasib le tgk btul2..huhuhuh..ape pn..UP UNTUK TT !!!
Barang riciv...cantik... :)paid
tapi tatau kecik sangat... nnt kl ada rzki bli yg besor sket :D :)cgrock
 
Last edited:

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Up sikit :)
 
Last edited:

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Up sikit :)
 
Last edited:

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
UP sikit. :)
 
Last edited:

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Up sikit :)
 
Last edited:

hailz

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
3,826
Reaction score
81
Points
30
Promosi Emas yg terbaik. Ketahui bahawa membeli barang kemas bukan sekadar perhiasan malah menjana pendapatan dan pelaburan untuk masa depan yg cerah. Sudah lama bangsa asing menguasainya kenapa tidak kita mendapatkan peluang ini.
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register