To Sell PROMOSI !! Domain Name .COM dan .NET TerMurah !!

CG Sponsors




Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
Assalamualaikum....

PROMOSI domain .COM pada kadar RM29.95 dan .NET pada kadar RM29.95 sahaja setahun.
Renew tahun berikutnya jatuh pada kadar RM29.95 setahun.

ANDA JUGA AKAN DAPAT SEMUA INI SECARA PERCUMA BERSAMA DOMAIN YANG ANDA DAFTAR.

  • Privacy Protection
  • Domain Forwarding & Mail Forwarding
  • Managed DNS
  • Domain Theft Protection
  • Control panel & bulk management tools


Cukup murah....Dapatkannya segera.

So, kepada sesiapa yg nak beli utk latest projek, or utk buat personal blog...boleh PM saya domain pilihan anda.

Untuk memudahkan pencarian domain.
Saya syorkan anda guna website ini:

http://instantdomainsearch.com

_______________________________________________________________

Saya juga ada sediakan webhosting untuk anda.
Server US - x beza banyak dengan Malaysia server.

30MB space, 500MB bandwidth, host 1 domain = RM10 setahun
1GB space, 10GB bandwidth, host 5 domain = RM50 setahun



Bila beli hosting, anda juga akan menerima semua bonus seperti dalam website ini:
http://on9biz.digital-niaga.biz/produk.php (hanya sebagai reference)

Hosting juga ada RVSite Builder dan CMS installer (Joomla, Wordpress, dll)

Sila check sini untuk specs:
http://www.Fiverz.com - dalam nie saya xde buat promo nie.


Sila komen atau SMS jika ada sebagai pertanyaan....
No hp saya ada di siggy.
 
Last edited:
Sponsored Post

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
hosting nie murah betul..
30MB space, 500GB bandwidth, host 1 domain = RM10 setahun

kiranya permulaan bayar RM21 dan tahun berikutnyer RM30
 

yid

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,795
Reaction score
5
Points
25
saya berminat camne nak contact?
 

luna5065

Fun Poster
Joined
Oct 13, 2010
Messages
259
Reaction score
0
Points
10
30MB space, 500GB bandwidth, host 1 domain = RM10 setahun
1GB space, 10GB bandwidth, host 5 domain = RM100 setahun

30mb kecik sangat.. 1GB besar sangat.. xde ke yang tengah2.. 300mb ke.. nie nk letak web sekolah jek.. :)
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
hosting nie murah betul..
30MB space, 500GB bandwidth, host 1 domain = RM10 setahun

kiranya permulaan bayar RM21 dan tahun berikutnyer RM30
maaf.....500MB...typing error.
Sesuai utk blogger newbie wordpress.
saya ada kasi script lagi tu.

yup...mula2 RM21 tahun berikutnya RM29.95
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
Hanya tinggal sehari je lagi promosi ini.
Cepat !! Sebelum terlambat.
 

Usahawan Muda

Active Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
2,481
Reaction score
29
Points
30
mcm slh parking jek :D
dah betul la kan?
dlm section utk dijual...

maaf la...xde website rasmi khas utk jual beli domain dan hosting lagi...huhu.
sekarang buat secara manual dlu....benefitnya...anda dpt murah :)cgrock
 

MLM

Active+ Member
Joined
Mar 5, 2009
Messages
3,543
Reaction score
36
Points
30
sy bminat dgn domain n hosting..........
 

abdul_ir

Super Active Member
Joined
Mar 26, 2009
Messages
6,738
Reaction score
37
Points
70
minat gak nie..
tapi apesal sgt cepat sgt tamat promosi..
bagi la mase bertenang ngn mase nak pikir jap..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register