To Sell Promosi Dari Kedai-online.co.tv

CG Sponsors




black_santa8785

Active Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
1,613
Reaction score
0
Points
25
Hi semua.

Disini aku nak promote promosi dari kedai online, sempena pra pelancaran website jualan aku nih, aku akan adakan pelbagai promosi termasuk beli satu percuma satu. Kepada korang yang berminat nak beli barangan berikut, lei beli dari aku...


1. One Drop Perfume

2. Produk kesihatan

-Jus Diet Mate 5

-Expresso Xy

-Gain 5

dan macam-macam lagi produk keluaran HPM


3. Ebook

-Affiliate Rescue
-Article Generator
-Banner Buddy
-Basic SEO Explained
-Directory Buzz
-Easy Flash Banner
-Grow My List Fast
-MM Responder
-Multiple Memberships Site
-PR Ninja
-Raffle Site Script
-Sales Letter Creator
-SEO Spider
-Site Wizard Pro
-Traffic Convertor Pro
-You Tube Mini Site
-You Tube Video Site


Cepat, jom daftar kat laman web aku nih... untuk setiap pendaftaran (03/02/2010 sehingga 03/03/2010) potongan sebanyak RM5 akan diberikan untuk setiap pembelian (kecuali e-book)

Jom. Klik DiSINI
 
Sponsored Post

black_santa8785

Active Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
1,613
Reaction score
0
Points
25


Jom beli dari website aku.... klik je siggy aku... atau link pada 1st thread
 

black_santa8785

Active Member
Joined
Oct 27, 2009
Messages
1,613
Reaction score
0
Points
25
kasik lagi idea kat aku, nak taruk pe lagi barang dalam website aku tuh???
 
Sponsored Post
Top
Log in Register