BTC USD 51,472.0 Gold USD 1,781.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Promosi Buka Sekolah (Update January 09) Compaq,Hp dan IBM

fatkimi

Fun Poster
Messages
672
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
New System Update


Aku ada 5 unit p3 dan p4 2.0 hingga 2.8ghz

harga dalam rm250-rm550 je...

monitor flat Compaq dan IBM 17inch pun ada 5 unit... rm120 je

Compaq, Hp dan IBM aje

call atau msg saya ye
0162636388
Lokasi COD di Klang Telok Pulai


OFFER001.jpg

monitor-1.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

fatkimi

Fun Poster
Messages
672
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
Harga di bawah untuk Cpu Sahaja Tak termasuk Monitor

Untuk Hp Slim Version
p4 2.0ghz
512ram
40gb hdd
cdrom
rm400

Untuk IBM x 3
p4 2.80ghz
512ram
40gb hdd
cdrom
rm500

Untuk Dell x1
p3 1.0ghz
256 sdram
10gb hdd
cddrom
4x usb
rm250
 
Last edited:

hidzam

Fun Poster
Messages
227
Joined
Jun 6, 2008
Messages
227
Reaction score
7
Points
15
cpu tu support hdd sata tak ? ram ddr 1 @ ddr2 ?
 

fatkimi

Fun Poster
Messages
672
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
bro, rasanya p4 ni dia support ide je

ddr1 ni... hehehhe

amik la ibm ni...
orang byk cakap dia lasak dan begitu terkenal dengan kualitinya

dtg kedai la bro
harga best tu

harga ni untuk cod kat kedai atau area klang aje
hehehehe
 

fatkimi

Fun Poster
Messages
672
Joined
May 14, 2008
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
area klang... Simpang Empat Teluk Pulai....

Dekat JKR klang yang baru
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register