Promosi buat blog hanya rm60

CG Sponsors




zamnrul

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2009
Messages
3,192
Reaction score
11
Points
25
salam kepada warga CG dan yang lain la.Aku ingin menawarkan 1 service kepada sapa yang berminat nak buat blog tapi masih tak reti nak buat yang blog so korang boleh suruh aku buatkan blog untuk korang dengan hanya promosi RM60.Tapi aku gunakan blogspot dan takda own domain ok.Boleh nak buat tapi service charge lain.Bagi nasihat aku guna blogspot pun bagus jugak.Tetap tinggi gak traffik aku setiap hari.

Syarat-syarat pada sapa yang nakkan service ni:

1.Korang cari la dua atau tiga nama untuk blog korang.
2.Deposit RM30 dan selepas korang tengok dan rasa puas hati boleh bayar RM30.(deposit dan duit selepas membuat pembayaran tidak akan dipulangkan).
3.Pilihlah warna blog yang korang suka.Dan aku akan buat dan tolong carikan template tok korang.(nak 3 column ke ape ke.
4.Bagi aku masa 2 minggu paling max aku boleh siapkan.Minimum seminggu je.

Kenapa aku amik charge RM60 mesti korang nak tau kan sebab RM10 lagi aku bayar orang lain yang kira pandai illustrator.So aku upah kawan aku buat.


Contoh blog aku la yang paling senang

http://slamberz.blogspot.com/


Pape leh borak kat blog aku atau disini tak pun sms je.:)cgrock
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
hang kat mana?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Yup memang agak murah saya dan saya akan buat yang tiptop untuk sapa yang ingin mendapatkan perkhidmatan ini.TQ
esok aku call hang
 
Sponsored Post
Top
Log in Register