BTC USD 16,804.4 Gold USD 1,787.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
IMG_20220927_064703.png


IMG-20220923-WA0016.jpg

Assalammualaikum Dan Salam sejahtera CGrian kesayangan semua , Promosi 3.99% ( kadar tetap ) MCCM-Kuwait Finance House ( KFH ) produk terbaru dan inn sha allah berbaloi 🥰 , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 100% Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung oleh bank yakni KFH sendiri sempena pelancaran produk serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Interest loan yang sedia ada yang tinggi? Nak overlapped pada loan yang lebih rendah ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi MCCM- KUWAIT FINANCE HOUSE ( KFH ) Flat Rate Promosi Pelancaran rate 3.99% dan Payout 100% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap
    • Kakitangan professional kontrak bersambung seperti ahli farmasi, jurutera, doktor , pensyarah
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??



    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 95% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Payout 100% ( Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung sepenuhnya oleh KFH ) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ) untuk amaun loan bermula RM5,000 hingga RM200,000.00 .
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> https://mccmkfh.wasap.my/

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya .. saya ada uruskan beberapa pinjaman peribadi yang lain sebelum ini ☺️
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">


-----------------------------------------------------------------------


Terima Kasih warga CG :)cgrock:)cgrock

TESTIMONI WARGA CG YANG BERJAYA

Asalamualaikum..saya sudah berurusan dgn perkhidmatan tt dan loan dah lulus alhamdullilah dan dah dpt dlm 20k. Perkhidmatan yg baik wlpun sy byk bertanya tt layan dgn baik mlalui wastups...terbaik boleh dpercayai...tq tt sekali lagi....xperlu jumpa tt email jer tt akan uruskan semua...

dah siap akad untuk 120K...Alhamdulillah...Terbaik TT and trusted services..Recommended kat smue yang nk berurusan...

Assalamualaikum...
sy dgn berbesar aty ingin mereken perkhidmatan yg tt berikan ini adalah yg terbaek setakat ini.walaupun agak lama masa sy ambil untuk memberikan testimoni kpd tt kerana kesibukan tugas tp perkhidmatan tt adalah yg paling pantas....tt juga tanpa putus asa membalas segala pertanyaan walupun jam [email protected]ulillah syukur kerana usaha tt untuk membantu kwn sy telah pun berjaya...sy ucapkan ribuan terima kasih kpd tt kerana sedaya upaya membantu shbt sy.....maaf kerana terlambat...terbaek la sebis tt...tt janji pra kelulusan 3-5 ari tp update dri tt mmg tepat ari ke 3....kelulusan pula tt beri 1-2mggu dan seperti itulah kelulusan yg dpt...dan bank janji kemasukan duit 5hari tp dgn usaha tt untuk mempercepatkan kadar kemasukan cuma 2hari saja duit telah masuk ke dlm akauan....jutaan terima kasih tt...maaf terlupa 1 perkara....tt janjikan payout 98% TETAPI anda jgn terkejut kerana payout adalah lbh dari itu...shbt sy dpt loan lbh dari yg sepatutnya.....

Syukur alhamdulillah dah akad dan tinggal tgu duit masuk.Terima kasih kepada TT.Yang baik tu dari Allah,Yang khilaf tu dari kita sendiri Insyaallah.Aminnn

1.png
10.png
11.png
12.png
13.png
14.png
15.png
16.png
17.png
18.png
19.png
2.png
20.png
21.png
22.png
23.png
24.png
25.png
26.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
8.png
9.png



Table Repayment 3.99% seperti di bawah

:)cgrock:)cgrock
https://mccmkfh.wasap.my/
 

Attachments

  • KFH MCCM 3.99% 10 YRS.pdf
    147.9 KB · Views: 0
Last edited:
Sponsored Post

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
Update latest


Reserved untuk testimoni :">:">


1.png




10.png




2.png




3.png




4.png




5.png




6.png




7.png




8.png




9.png






 

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
IMG_20220927_064703.png


Assalammualaikum Dan Salam sejahtera semua , Promosi 3.99% MCCM KUWAIT FINANCE , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 100% serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Masalah cost of living ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi MCCM-KUWAIT FINANCE HOUSE Flat Rate Promosi Pelancaran rate 3.99% dan Payout 100% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap ( walaupun baru mula bekerja 3 bulan atau masih belum disahkan jawatan lagi anda layak
    • Kakitangan kontrak professional bersambung
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??



    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 95% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Payout 100% ( Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung sepenuhnya oleh bank) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ). :)cgrock
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan direct ke Unit gaji dan bukan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> https://mccmkfh.wasap.my/

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya ..
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">
 

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
IMG_20220927_064703.png


Assalammualaikum Dan Salam sejahtera semua , Promosi 3.99% MCCM KUWAIT FINANCE , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 100% serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Masalah cost of living ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi MCCM-KUWAIT FINANCE HOUSE Flat Rate Promosi Pelancaran rate 3.99% dan Payout 100% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap ( walaupun baru mula bekerja 3 bulan atau masih belum disahkan jawatan lagi anda layak
    • Kakitangan kontrak professional bersambung
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??



    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 95% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Payout 100% ( Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung sepenuhnya oleh bank) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ). :)cgrock
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan direct ke Unit gaji dan bukan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> https://mccmkfh.wasap.my/

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya ..
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">
 

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
IMG_20220927_064703.png


Assalammualaikum Dan Salam sejahtera semua , Promosi 3.99% MCCM KUWAIT FINANCE , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 100% serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Masalah cost of living ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi MCCM-KUWAIT FINANCE HOUSE Flat Rate Promosi Pelancaran rate 3.99% dan Payout 100% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap ( walaupun baru mula bekerja 3 bulan atau masih belum disahkan jawatan lagi anda layak
    • Kakitangan kontrak professional bersambung
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??



    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 95% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Payout 100% ( Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung sepenuhnya oleh bank) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ). :)cgrock
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan direct ke Unit gaji dan bukan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> https://mccmkfh.wasap.my/

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya ..
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">
 

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
IMG_20220927_064703.png


Assalammualaikum Dan Salam sejahtera semua , Promosi 3.99% MCCM KUWAIT FINANCE , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 100% serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Masalah cost of living ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi MCCM-KUWAIT FINANCE HOUSE Flat Rate Promosi Pelancaran rate 3.99% dan Payout 100% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap ( walaupun baru mula bekerja 3 bulan atau masih belum disahkan jawatan lagi anda layak
    • Kakitangan kontrak professional bersambung
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??



    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 95% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Payout 100% ( Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung sepenuhnya oleh bank) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ). :)cgrock
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan direct ke Unit gaji dan bukan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> https://mccmkfh.wasap.my/

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya ..
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">
 

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
IMG_20220927_064703.png


Assalammualaikum Dan Salam sejahtera semua , Promosi 3.99% MCCM KUWAIT FINANCE , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 100% serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Masalah cost of living ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi MCCM-KUWAIT FINANCE HOUSE Flat Rate Promosi Pelancaran rate 3.99% dan Payout 100% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap ( walaupun baru mula bekerja 3 bulan atau masih belum disahkan jawatan lagi anda layak
    • Kakitangan kontrak professional bersambung
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??



    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 95% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Payout 100% ( Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung sepenuhnya oleh bank) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ). :)cgrock
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan direct ke Unit gaji dan bukan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> https://mccmkfh.wasap.my/

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya ..
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">
 

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
View attachment 530571

Assalammualaikum dan selamat pagi CGrian semua ☺️
Promosi 3.99% MCCM KUWAIT FINANCE , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 100% serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Masalah cost of living ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi MCCM-KUWAIT FINANCE HOUSE Flat Rate Promosi Pelancaran rate 3.99% dan Payout 100% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap ( walaupun baru mula bekerja 3 bulan atau masih belum disahkan jawatan lagi anda layak
    • Kakitangan kontrak professional bersambung
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??



    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 95% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Payout 100% ( Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung sepenuhnya oleh bank) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ). :)cgrock
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan direct ke Unit gaji dan bukan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> https://mccmkfh.wasap.my/

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya ..
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">
 

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
IMG_20220927_064703.png


Assalammualaikum dan selamat tengahari CGrian semua ☺️
Promosi 3.99% MCCM KUWAIT FINANCE , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 100% serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Masalah cost of living ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi MCCM-KUWAIT FINANCE HOUSE Flat Rate Promosi Pelancaran rate 3.99% dan Payout 100% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap ( walaupun baru mula bekerja 3 bulan atau masih belum disahkan jawatan lagi anda layak
    • Kakitangan kontrak professional bersambung
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??



    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 95% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Payout 100% ( Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung sepenuhnya oleh bank) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ). :)cgrock
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan direct ke Unit gaji dan bukan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> https://mccmkfh.wasap.my/

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya ..
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">
 

Cik Ain

Super Active Member
Messages
5,531
Joined
Apr 10, 2013
Messages
5,531
Reaction score
1
Points
75
IMG_20220927_064703.png


Assalammualaikum dan selamat petang CGrian semua ☺️
Promosi 3.99% MCCM KUWAIT FINANCE , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 100% serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Masalah cost of living ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi MCCM-KUWAIT FINANCE HOUSE Flat Rate Promosi Pelancaran rate 3.99% dan Payout 100% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap ( walaupun baru mula bekerja 3 bulan atau masih belum disahkan jawatan lagi anda layak
    • Kakitangan kontrak professional bersambung
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??



    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 95% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Payout 100% ( Insurans, duti stem dan lain-lain ditanggung sepenuhnya oleh bank) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ). :)cgrock
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan direct ke Unit gaji dan bukan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> https://mccmkfh.wasap.my/

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya ..
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register