Promo Oktober! Pembiayaan Peribadi iDSB-RHB-i 3.99% Tetap,Payout 98%.Meh Singgah!

Recommended Brokers


Cik Ain

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2013
Messages
3,058
Reaction score
1
Points
25

Assalammualaikum Dan Salam sejahtera semua , Promosi 3.99% Oktober 2019 masih di teruskan , Masih lagi rendah di pasaran dan Inn sha allah masih berbaloi dengan payout 98% serta kelonggaran untuk yang high komitmen , ccris , ctos , dan special attention account , Meh semak kelayakan dengan saya 0176985474 ( Ain )

-------------------------------------------------------

Anda buntu dengan record-record ccris / ctos / blacklist / summon ( saman ) ? susah nak buat loan dengan bank cawangan di sebabkan masalah-masalah tersebut ? ingin selesaikan / restructure loan ? nak overlapped pinjaman-pinjaman dalam payslip ? Pening memikirkan masalah-masalah bulanan kad kredit ? Masalah cost of living ? Berita baik Insyaallah kami ada jalan penyelesaian :)cgrock

Pembiayaan Peribadi iDSB-RHB Islamic Flat Rate Promosi Oktober 2019 rate 3.99% dan Payout 98% !! Mari Apply

-----------------------------------------------------------------------

Apa Syarat-syarat kelayakan kami ??



    • Terbuka bagi Kakitangan Kerajaan Persekutuan ( AG Payslip )
    • Min Umur 18tahun - 58 tahun max .
    • Kakitangan tetap ( walaupun baru mula bekerja 3 bulan atau masih belum disahkan jawatan lagi anda layak )
    • Tempoh pembiayaan 2- 10 tahun .
    • Bergaji min Rm2000 termasuk elaun tetap dan ke atas layak memohon !
-----------------------------------------------------------------------

Apa Keistimewaan Kami ??


    • Ccris / Ctos / Blacklist ( SAA) / Saman ( Summon ) Layak memohon !!
    • High Komitmen di alu-alu kan memohon , saya cuba kira dan bantu untuk kurangkan komitmen anda !!
    • Kiraan DSR Sehingga 90% Yakni kiraan potongan dan komitmen luar yang tinggi berbanding pinjaman yang lain !
    • Tidak Semak Kos Of living ( Kos Sara Hidup )
    • Payout 98% ( Termasuk insurans / duti stem / dan lain-lain ) .
    • Rate Kadar Tetap Rate 3.99% ( Masa Terhad Sahaja ). :)cgrock
    • Restructure masalah-masalah record .
    • Maximum pinjaman Sehingga Rm200,000
    • Tiada Caj-Caj Tersembunyi ye :) .
    • Simple approval .
    • Berakad / Islamic .
    • Potongan direct ke Unit gaji dan bukan melalui angkasa .
-----------------------------------------------------------------------

**Tiada Sebarang Caj-Caj Tersembunyi ye, saya akan bantu tuan / puan dari awal sehingga akhir proses disburse**


Berminat ? Boleh semak kelayakan anda dengan direct hubungi sy call / whatsapp / telegram / Piyem ke 0176985474 atau email pd sy payslip terkini untuk semakan kelayakan 24jam Sehari/7hari Seminggu Insyaallah pasti di layan

Email- [email protected]
Phone Number : 0176985474 ( Cik Ain )
Blogspot : http://pembiayaanidsbrhb.blogspot.com

Klik link disebelah untuk semak kelayakan anda ~> http://idsbrhb.wasap.my

Tuan / Puan boleh refer testimoni-testimoni saya di bawah ya ..
Inn Sha Allah saya cuba bantu masalah yang di hadapi tuan / puan :):)cgrock


Meh cuba apply, saya guide kan :">


-----------------------------------------------------------------------


Terima Kasih warga CG :)cgrock:)cgrock

TESTIMONI WARGA CG YANG BERJAYA
Asalamualaikum..saya sudah berurusan dgn perkhidmatan tt dan loan dah lulus alhamdullilah dan dah dpt dlm 20k. Perkhidmatan yg baik wlpun sy byk bertanya tt layan dgn baik mlalui wastups...terbaik boleh dpercayai...tq tt sekali lagi....xperlu jumpa tt email jer tt akan uruskan semua...
dah siap akad untuk 120K...Alhamdulillah...Terbaik TT and trusted services..Recommended kat smue yang nk berurusan...
Assalamualaikum...
sy dgn berbesar aty ingin mereken perkhidmatan yg tt berikan ini adalah yg terbaek setakat ini.walaupun agak lama masa sy ambil untuk memberikan testimoni kpd tt kerana kesibukan tugas tp perkhidmatan tt adalah yg paling pantas....tt juga tanpa putus asa membalas segala pertanyaan walupun jam [email protected]ulillah syukur kerana usaha tt untuk membantu kwn sy telah pun berjaya...sy ucapkan ribuan terima kasih kpd tt kerana sedaya upaya membantu shbt sy.....maaf kerana terlambat...terbaek la sebis tt...tt janji pra kelulusan 3-5 ari tp update dri tt mmg tepat ari ke 3....kelulusan pula tt beri 1-2mggu dan seperti itulah kelulusan yg dpt...dan bank janji kemasukan duit 5hari tp dgn usaha tt untuk mempercepatkan kadar kemasukan cuma 2hari saja duit telah masuk ke dlm akauan....jutaan terima kasih tt...maaf terlupa 1 perkara....tt janjikan payout 98% TETAPI anda jgn terkejut kerana payout adalah lbh dari itu...shbt sy dpt loan lbh dari yg sepatutnya.....
Syukur alhamdulillah dah akad dan tinggal tgu duit masuk.Terima kasih kepada TT.Yang baik tu dari Allah,Yang khilaf tu dari kita sendiri Insyaallah.Aminnn





























Table Repayment 3.99% seperti di bawah :)cgrock:)cgrock
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

Cik Ain

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2013
Messages
3,058
Reaction score
1
Points
25
Update latest

Reserved untuk testimoni :">:">​






















 
Last edited:

Cik Ain

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2013
Messages
3,058
Reaction score
1
Points
25
update testimoni latest 2019 . Alhamdulillah .





























 
Last edited:

Cik Ain

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2013
Messages
3,058
Reaction score
1
Points
25
selamat petang :)
 

Cik Ain

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2013
Messages
3,058
Reaction score
1
Points
25
Bump . Selamat Malam :)
 

Cik Ain

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2013
Messages
3,058
Reaction score
1
Points
25
Selamat Malam :)bump 1 kali :)
 

Cik Ain

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2013
Messages
3,058
Reaction score
1
Points
25
Bump2. selamat malam :) meh cuba dulu :)
 

Epal10

Active Member
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1,118
Reaction score
19
Points
25
Jika konvesional faedah berapa? Jika pinjam rm10k memang dapat rm10k k?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register