BTC USD 39,960.2 Gold USD 1,828.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Projek untuk kont kelas A...mana tau kan..

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Sbnarnya aku dah malas main projek2 besar ni psl ssh betul nak strike

Org ckp nak strike projek bsar ni MACAM KENA LOTERI la:eek::eek:


Tp psl kwn aku mintak tlg sgt , psl masa ada sminggu je , jd aku tlg la dia


mana tau kwn2 kat sini ada kenal baik atau direct terus dgn kontraktor kelas A yg power2 , blh jon projek ni , hehe

kita tak tau rezeki kat mana kan , psl tu kita kena cari


ni detail projek KECIK#:-S ni



Paymaster : kementerian kewangan

tajuk : cadangan projek tebatan banjir di sungai muar , johor

nilai projek : 1.580 BILLION :eek: :))

cara deal : pelaksanaan projek secara runding terus di bawah pfi

rmk9




Kos asal rm800j , topup already rm1.5b

1% utk tuuutttttt....


untuk owner 3%
runner 1.5% - 20% (blh nego



Yg biasa main line2 projek ni tau lah term2 yg aku guna tu

Bg yg serius ada cable , kalau blh jgn byk tangan , psl byk tangan ni , byk dah aku kena , mmg x jadinya

Kalau ada kabel direct , chances lg tinggi

contact aku thru pm, hrp2 jgn buang masa kita semua , tq


Good luck:D
 

CG Sponsors




Top
Log in Register