Projek Ternakan Lembu Ternusu

CG Sponsors




khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Kawan2, aku baru tadi apat satu call dari sorang mamat ni, dia jemput aku datag ke satu majlis perlancaran ternakan lembu ternusu. Dia cakap, aku akan diberi peluang untuk menjadi salah satu penama bagi projek ni dan wife aku akan jadi pewaris. So dia kata aku x payah bayar apa2 pun sebab untuk projek ni diaorang dapat dana dr kerajaan dan sebagai penama aku akan diberi mcm komesin kot tiap2 bulan selama lapan tahun.

Ni yang aku tengah muskil ni, mcm ada udang disebalik mee jerrr.... :D. Apa pandangan korang? Ni alamat tempat majlis tu,

Wisma PPV,
No. 103, Jln. Bangsar KL.
 
Sponsored Post

mattop

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
12,396
Reaction score
10
Points
115
tak yah laaa...
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,178
Reaction score
817
Points
176
no komen... tak tahu nak kata apa....
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Thanks atas info anda semu, mmg dr awal aku rasa ada udang disebalik mee nii...so aku x nak pi lah kat pejabat dia walaupun dia dah buat tempahan tempat untuk aku...biar padan mukee dieee :)).
 

wan9551

Active+ Member
Joined
Dec 10, 2007
Messages
3,197
Reaction score
7
Points
30
aku pun dapat gak panggilan pasal lembu tenusu nie
die kate aku ade pegi MAHA kt upm
padahal haram pun aku xpegi
so aku duk diam jer la
mls ambik action
 

zurin

Fun Poster
Joined
Nov 5, 2008
Messages
224
Reaction score
2
Points
15
Pergi je lah... nanti dapat minum susu.. kalau dia nak duit banyak2, cakap tak ada duit.
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Hehehe, aku rasa aku ada pelan nak mainkan diorg ni balik.... :D
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
ape plannye
Pelannya, aku ckp aku x leh pergi esok...ada masalah sikit yg x dapat dielakkan. :D

lepas tu aku suruh dia booking date baru untuk aku, lepas tu aku akan ulanglah alasan lain supaya aku x yah pergi utk date yg kedua, aku akan ulang benda ni sampai dia rasa dia kena SCAM dgn aku pulok... :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register