BTC USD 58,409.6 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Projek sabas

my pren

Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
1,897
Reaction score
48
Points
30
salam...ni ada lobang projek tukar meter air dari SABAS utk 1 negeri selangor...kepada con2 atau individu yg berminat dan mampu utk ambil projek ni boleh call/sms aku untuk info

syarat2 yg diperlukan utk layak ambil projek

- skuriti deposit 50k ( wajib bayar dan deposit ini akan dikembalikan setalah selesai kerja2 yg diberikan...jika ada meter2 yg hilang deposit tadi akan dipotong sebagai ganti )

- basik/pengalaman kerja paip

- lesen ( jika ada individu/con2 yg tidak mempunyai lesen utk kerja tersebut dan dia nya benar2 mampu masih boleh ambil projek atas perbincangan )
 
Sponsored Post

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
ni baru open tender atau da konfom leh dapat nyer nih...

janganscam lak pasal biz..
 

inspiron

Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
1,083
Reaction score
7
Points
25
ni baru open tender atau da konfom leh dapat nyer nih...

janganscam lak pasal biz..


a aa, nak tau gak ...:-?




sedara aku dah buat projek ni dr tahun lepas sampai skang ..
 

my pren

Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
1,897
Reaction score
48
Points
30
ni baru open tender atau da konfom leh dapat nyer nih...

janganscam lak pasal biz..

nak tau scam ke idak projek ni meh datang jupe aku...boleh tahu nanti scam or idak:...tp pastikan betul2 nak mabil projek tu la..kalau nak dtg saja x payah la letih aku nanti nak kesan kemari buang masa
 
Last edited:

my pren

Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
1,897
Reaction score
48
Points
30
a aa, nak tau gak ...:-?




sedara aku dah buat projek ni dr tahun lepas sampai skang ..

so ape mcm mana jln ke idak...scam ke idak...mana tempat sedara ko buat tuh...rasa nya masih banyak kawasan dlm negeri selangor ni yg belum di tukar meter air nya dari yg jenis tembaga ke jenis plastik
 

kancil biru

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,641
Reaction score
1,099
Points
191
apa lagi kontraktor kat CG try la ambik projek nie...untung nasib mana tau dapat.. leh belanja makan kat mattop berani ehhehe
 

inspiron

Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
1,083
Reaction score
7
Points
25
so ape mcm mana jln ke idak...scam ke idak...mana tempat sedara ko buat tuh...rasa nya masih banyak kawasan dlm negeri selangor ni yg belum di tukar meter air nya dari yg jenis tembaga ke jenis plastik

mmg projek tu ada, cuma nak tau ada open new tender ka ... :D
 

my pren

Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
1,897
Reaction score
48
Points
30
yup dan memerlukan ramai con2 utk ambik projek ni utk mempercepatkan kerja2 penukaran. ( sebelum matpit curi jual kat besi buruk kot ):)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register